ikiaslanannesi80 Ziraat bankası kullanıyorum elimde kenarda durdukça harcıyorum sürekli dışarı da çıkamıyorum az az biriksin istiyorum birikim amaclı mobil bankacılıktam euro mı almak mantıklı yoksa altın hesabı açıp altına yatırım yapmak mı? Bi kaybediş olur mu
Btl066611 ikiaslanannesi80 canım birikimini direk git kuyumcudan gram altın alarak biriktir çünkü bankalarda makaslar büyüdü e banka bozdurmak istediğinde daha ucuzdan bozduruyor altını
Mejsa ikiaslanannesi80 normalde altın ama bankaların altın alma satma da farklı oluyor sanırım. Altın artmaya da devam edecek diyorlar sene sonuna kadar
Merve-metin ikiaslanannesi80 ben altına yatırım yapıyorum canım zarar etmezdin altında diye düşünüyorum dolar Euro nasıldır bilmiyorum hiç
ASE6154 ikiaslanannesi80 ben her ay gram yapıyorum bazen dolar frank euro alıyorum kumbaraya atıyorum 😊
ikiaslanannesi80 Btl066611 Canım şöyle genelde nakit değil de kartımda para oluyor ve hesapta durduğu zaman harcıyorum elime ne geçerse 200-300 atarım birikir diye düşündüm yoksa elimde birikse gider alırım ama harcarım biliyorum o yüzden size sormak istedim
Minnaksever ikiaslanannesi80 benim altın hesabım vardı ama Vakıfbank en karlısı altında yani o zaman öyleydi ben ordan alıyordum.fiziki daha kârlı kesinlikle ama ben böyle 100-200 falan ne gelirse oraya atıyordum 3-5 derken en son çoğalınca hep fizikiye çevirdim bugünde topladım gittim 2 Ajda aldim kendime.ama artış düşüş iyi takip edip boşa bozdurmamak
ikiaslanannesi80 Minnaksever bende birikince öyle yapmayı düşünüyorum canım şimdi sadece elime geçenleri atarım diye düşündüm
Nhrr ikiaslanannesi80 şuan faize yatırmak mantıklı 32 günlük ama eğer paranız fazla değilse altın hesabı mantıklı altın düştü çünkü yeni yıldan sonra yükselecek. Ama altını fiziki almak daha kârlı.
ikiaslanannesi80 Nhrr Fazla değil işte elime geçtikçe mesela 200-300 atarım 3-5 birikir diye düşündüm altın hesabı açıp alayım mı ozamn canım
Begleyna Bende banka hesabında euro biriktiriyorum gram altın parası olduğunda altın alıyorum. En azından hiç değer kaybetmiyor euroda artıyor, altın zaten uzun vadede en iyi yatırım aracı şahsi düşüncem 💐
ikiaslanannesi80 Begleyna O zaman bende altın hesabı açıp altına yatırayım canım çünkü 200-300 ne geçerse atmayı düşünüyoru öbür türlü altın parası kadar olsa kalsa elimde harcarım
Begleyna ikiaslanannesi80 bende öyleyim elde nakit olunca yokmuş gibi hemen heryere harcanabiliyor. Türk lirası zaten gün geçtikçe değer kaybediyor oyuzden ben hiç Türk lirası olarak birikim yapmıyorum. 100 tlm varsa hepsine euro alıyorum hesabımda birikiyor. Gram altın parasına ulaşınca da euro hesabını bozup altın almak en mantıklısı. para beklerken değer kaybetmiyor en azından ☺️
Nhrr ikiaslanannesi80 o zaman mantıklı hesap. Çoğalınca çekip fiziki de alabilirsin gram olarak yada bilezik olarak TL olunca harcanıp gidiyo çünkü.
ikiaslanannesi80 Begleyna Teşekkür ederim çok haklısın evet.. Ozamn sence hangisini almamı tavsiye edersin canım euro mı yoksa direk altın hesabı mı? Çok sordum ama 🤭
Begleyna ikiaslanannesi80 elinde altın parası varsa yetiyorsa altın al kesinlikle. Ama yetmiyorsa auro alıp biriktirip sonra altın alabilirsin ☺️