papatya2412 Kızlar 35+4üm iki gün önce açıklık muayenesi oldum acaba omu, tetikledi veya tetikler mi? Hiç akıntım, olmazdı bugün azar azar akıntım vardı az once de baya uzun sümüksü büyük, bir akıntım oldu nişanım mı geldi acaba😐 Bebek en son 2.500kg idi
Tugba_turk46 papatya2412 hangi renkti canım akıntn nişan genellikle açık pembe veya kahverengi renginde oluyor
Makbule_199110 papatya2412 benimde bu hafta da başladı hala ara ara geliyor persembe kontrolm var bakalm nedicek 37.3 gunlk hamileyim
papatya2412 Eliffyamann lekelenmem olmuştu o yüzden açıklık muayenesi yapıldı bir hastane 2cm açılman var dedi başka bir hastane açıklık yok dedi anlamadım bende
Tugba_turk46 papatya2412 vajinal enfeksiyon olmuşsun canım nişan açık pembe kahverengi renginde geliyor
papatya2412 Tugba_turk46 bende öyle biliyorum ama çogu kişinin sarı renkte olmuş ondan bi tedirgin oldum
Tugba_turk46 papatya2412 vallaha ben ilk defa duydum canım sarı renkte nişanı ama endişenizi gidermek için bir doktora görünün riske atmayın hem nişan değilsede enfeksiyon için ilaca başlatırlar
dilaaann Nişanın illa kırmızı pembe renkle olmasi gerekmiyor kimisinin Sarı renkte koyu bir şekilde geldiğini de duymuştum. Tehlikeye atmayın bence doktorunuza sorun