prensannesii_ Kizlar arkadaşım 20 haftalik hamile dun aksam dan sanaha kadar su gelmiş bebegin suyu demis doktor şuan hastanede yatıyor başına böyle birsey gelen var mı
prensannesii_ Ddm28 simdi suyu gelmiyormuş bebegin suyu oyi demis ama korkuyor durup tekrar su gelir mi
Nakskdkdkd Ddm28 ayy 28. Haftada kac gram dogdu acaba bende su an 27+1 haftaligim erken dogarsa yaşar mi vs diye korkuyorum 😔😔
Ddm28 prensannesii_ şöyle ki bende kese patlamıştı durmak bilmeyen su geldi o yüzden durdurma şansları olmadı ama eğer arkadaşınızın böyle bir durumu yoksa belki durdurabilirler ☺️
Ddm28 Pelnztrk evet 28. Haftada doğum yaptım kızımı 44 gün kuvözde kaldı ama çok şükür sağlığı ile alakalı hiçbir sorun yoktu sadece büyümesini bekledik şu an abla olmaya hazırlanıyor kendisi ☺️
prensannesii_ Ddm28 durup durup geliyormuş onunda ya dua edin birsey olmasın onun birde 20 haftalik dogum olsa da yaşamaz ki
Pelnztrk Ddm28 ya yerim maşallah çok zor gerçekten onu öyle uzakta küvezde beklemek.. sağlığı yerinde olsunda önemli olan o 🥰 çok şükür
imran71 prensannesii_ evet doğum için fazla küçük.merak ettim şuan nasıl. Rabbim etsin bol bol dua etcem. rabbim darda birakmasin
Ddm28 Pelnztrk tabi ki haklısınız en önemlisi o insan onu beklerken gerçekten hayatta en büyük nimetin sağlık olduğunu anlıyor evlat hiçbir şeye benzemiyormuş☺️
Ddm28 Mucizem_34 evet çok şükür herhangi bir sağlık problemi yok bile hem inanın öyle zeki öyle akıllı oluyorlar ki bu prematüre bebekler 4 aylıkken anne hadi gibi kelimelere başladı şimdi susmuyor 11 aylık ☺️