Esesta ınanın gecmıse takılarak yaşayamayız bazı cektıgımız acılar sonrasında elbette mukafat olacaktır ve bız iyi kalplı ınsanlarız kı önce ımtıhan edılıp sonrasında en guzelı nasıp olacaktır şükür etmelıyız ah evlatla sınanmak ne zordur çok ıyı bilirim. İlk çocuğum hemen oldu 1 ayda sonra çok zor hamılelık gecırdım erken doğdu ama çok sağlıklıydı, küveze gördü çıktı eve geldı öptüm kokladım 2.5 aylıkken enfeksıyon kaptı ve vefat etti oğlum kendı ellerımle tabutunu taşıdım. Oğlumu son kez kefenle gördüm son kez öptüğümde eli yüzü buz gıbıydı melek oldu gitti yavrum. Sonra tekrar bebek istedim ama olmadı 1 sene uğraştım tedavi gördüm şuan kı bebegıme, tam herseyı bıraktım dedımkı para bırıktıreyım tüp bebek yaptırırız önümüzdeki sene aralıkta, sonra oğlumu öğrendiğim gün hamıle olduğumuz ogrendım ve o bırıktırdıgım bütün parayla kızıma herseyı aldım ve nasıpse tüp bebek yaptıracağım dedıgım aralık sonunda kızım dogacak 32 haftaya gırıcez. Evet çok kolay hamılelık gecırmıyorum ama her zaman umutluyum çünkü onca acının karşılığı karnımdakı melegım onca şeyden sonra o geldıyse demekkı o bana mukafat. Çocuğumun olmadığı dönemde asla ısyan etmedım hep dedımkı allahım vereceksen hayırlı uzun ömürlüsünu ver olmamasından da olup da kaybetmesı daha zormuş sana bıraktım hrseyı sonra kızıma hamıle kalmışım zaten. Ben daha 24 yaşındayım evladımı toprağa verdıgımde 22 yaşına yenı gırmıstım ve evlılıgımın 1. Yılıydı 1 sene öncesi düğün kalabalığı yaşarken bır sene sonra cenaze kalabalığı yaşadık. Üstelık bızler asla bılemeyız her zorluğun arkasından gelecek olan kolaylıgı rabbım herkese sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlat versin ve ben inanıyorum kı önce emegın ardından rabbım verdıyse sana o melegı o senın mukafatın❤️