Helen1 Merhaba, 9 haftalık gebeyim 3 haftadır bulantı ve kusma var prilam etki etmiyor resmen 46 kilo ile hamile kalıp 4 kilo verdim varmı bu durumu yaşayanlar çok üzülüyorum
ShutUp Helen1 hamile kaldığımda 83 kiloydum ilk 3 ayda 75 e düştüm. Prilam da fayda etmiyordu sürüne sürüne ikinci trimestere geçtim ama hala az da olsa bulantı kusma var. Fakat iştahım açıldı kilo almaya da başladım. Muhtemelen sizde de öyle olur sonraki süreçte kilo almaya başlarsınız. Bulantı ve kusmaya çok bir çare yok maalesef kendi kendine hafiflemesini bekliceksiniz :(
newmommmyy2 Helen1 bende hamile kaldığımda 58dim 16.haftadayım 55kiloyum şuan midem hala inanılmaz bulanıyor kusmada devam ama ilk zamanlara göre iştahım çok açıldı bulantım geçtiğinde baya bir yiyorum ilk haftalar hiç iştahımda yoktu 🥲
Helen1 ShutUp doktor zofer yazdı ama kullanma kılavuzunda gebelikte ilk 3 ay kullanılmaz yazıyor ( bebeklerde yarık dudak ) olabilir gibi bişi okudum ve kullanmak istemiyorum ama böylede yediğim herşey geri çıkıyo inşallah geçer
ShutUp Helen1 gerçekten çok zor bir süreç prilama da çok bağımlı kalmayın fazlası zarar. Hafif şeyler tüketmeye çalışın. Allah yardımcınız olsun