Asi_07 Uykusuzz_koala evet özellikle çok fazla ayakta kaldığım zaman rahatsız edici ağrı oluyor öyle durumlarda uzanıp dinleniyorum iyi geliyor
Tazeanne123456 Uykusuzz_koala spordan gelince ve gün içinde ayakta çok kaldıysam akşam saatlerinde çok ağrıyor hemen uzanmak istiyorum bir yere karnımda sabah daha ufak akşama doğru daha büyük
Bermer Uykusuzz_koala bel ve sırt ağrısı var özellikle yorulduğum zaman çok felaket ağrı oluyor. Dün akşam ve gece olmak üzere benim için resmen kabustu çok fena belim ağrıdı sağ kalçamın üstü çok fena ağrı yaptı geçmek bilmedi. Ama sanırım alışmalıyız bu saatten sonra daha fazla olacak gibi 🥲
Gamzeli-annee Uykusuzz_koala fazlasıyla olmaya başladı üstüne bide ayak ağrısı da eklendi uyku haram gibi bişey oldu bana
aslaninannesi7 Buglemlina6161 bende de var ya o durum. Gece özellikle yatakta dönemiyorum valla . Doktora söyledim magnezyum verdi ama hiç işe yaramadı
Orkay Peki kasılma var mı ağrı ile beraber? Kuyruk sokumu ağrısının yanında birde dün akşamdan beri kasılmalar yaşıyorum
aslaninannesi7 Buglemlina6161 dönemiyorum ya çok acı çekiyorum bilmiyorum nasıl geçecek yürüyüş yapıyorum bakalım
Girlmom Uykusuzz_koala Kalça ve bel ağrısı ayaklar eller bacaklarda şişme idrar yolu enfeksiyonu vazgeçilmezimiz 😅
Busragurpinar Bende de sırt bel bacak kalça ağrısı ve çatı da baskı hissediyorum ayakta kaldığım zaman hatta yattigim yerden kalktigim zamanda oluyor bazen cikicakmis gibi 🐥