Ebrugunesss nisoom01 canım konuyla alakasız ama gittiğinde normalde ultrasonda yazan haftadamıydın hiç ultrasona girdiğinde bebeğin küçük olduğu geriden gelip haftasını yakaladığı oldu mu
nisoom01 Ebrugunesss canım benim geç döllenme oldu yani doktorum da son adet tarihini değiştirdi ben zaten adetten 10 gün sonra öğrendim hamile olduğumu geç döllenme olduğu için
Ebrugunesss nisoom01 canım rica etsem tam olarak nasıl değiştirdi doktor hangi haftada ultrasonda küçük mü çıkıyordu ondan mı değiştirdi anlatabilir misin benimde sanırım öyle merak ediyorum
nisoom01 Ebrugunesss canım zaten geç döllenme olduğunu ben kendim anladım doktora gitmeden normalde sat 17 ağustos tu doktor da 30 ağustos yaptı suan tam gününü yakaladı soran doktorlara da 30 ağustos diyorum ultrasona göre yaptık değiştirdik
bebegimibekliyorum__ Glsrndgn8 merhaba canım bende gaziantepteyim görünce yazmak istedim, ense kalınlığınız kaç çıktı bebiş erkek bence
Glsrndgn8 bebegimibekliyorum__ hiç bilmiyorum söylemedi tahmini zaten erkek ama 5. Ay girmeden söylemem dedi yaşam hastanesi gidiyorum
bebegimibekliyorum__ Glsrndgn8 ayy çok geçmiş ya 🌸 bende 12 haftalık oldum mediantepe gidiyorum haftaya belki söyler görürse
Glsrndgn8 bebegimibekliyorum__ neden söylemedi bilmiyorum ilk sordum erkek dedi sonra kesknmi dedim 5 ay bekle ddi anlamadm