gayeinal98 Kızlar bu gün yumurta toplama işlemi oldum tüp bebek için benim gibi olanlar gelin beraber gün sayalım …
ipekm gayeinal98 Rabbim hayırla afiyetle kavuşmayı nasip etsin. Bende yarın başlıyorum Allah’ın izni ile. İğne ilaç süreciniz nasıl geçti pek bilmiyorum tek bildiğim yarın başlıyor oluşum 🫢
Bhrdnz gayeinal98 size umut olmak isterim transfer oldum 12 Mart’ta doktorum 10 gün sonra kan ver dedi ya dedim bu 10 gün nasıl geçecek gözümü kapatıp açsam da güzel sonucu alsam dedim ama bir yanım da çok umutsuzdu hayal kırıklığından çok korkuyordum 37 haftalık hamileyim çok şükür darısı tüm bekleyenlere olsun
Ozlemerikci543450 gayeinal98 30 ekimde toplamam oldu benimde aralık sonu transferi bekliyorum umarım hayırlı sonuçlar alırız
Hicrettt gayeinal98 inşallah bu kaç güne de transferin olumlu geçer 😍 biraz pozitif olsun bizim de tüp bebek ve 21+4 olduk bile. 28/06 toplandı, 03/07 transfer oldu ve tabi kan testine kadar dayanamadım test yapmıştım 😂
gayeinal98 ipekm adetin 2. Günü gittim 5. Gün iğne verdi 10 gün falan kullandım galiba sonra istenilen boyuta gelince çatlatma iğnesi yaptım 36 saat sonra da yumurta toplama oldu
gayeinal98 Bhrdnz amin inşallah canım şimdi aradılar 19 tane toplanmıştı yumurtam 15i döllenmiş gün gün arayacaklar beni
gayeinal98 Hicrettt adet olucam ondan sonra kontrolle gidicem taze transfer olmayacak yani ama çok heyecanlıyım
Ozlemerikci543450 gayeinal98 2 adet sonra yapılıyor diye biliyorum ilk afetinizde mi yapılacak mış doktorum bana toplama sonrası adet olunca gel kontrole dedi bi sonraki afetten sonra transfer
gayeinal98 Ozlemerikci543450 evet benimde öyle canım dün opu oldum işte adet olunca gel dedi bakalım sonra bi daha bekleyecek adet olacam öyle yapılacak
147258369 Meraba herkeze inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız bende tüp bebek için tedavi başladım ilk iğnemi bugün kullandım deneyimi olanlarlar aydınlatabilir mi acaba benim işlemim dondurulma embriyo olcak
gayeinal98 147258369 canım iğneleri kullanıyorsun yumurtalar büyüyene kadar sonra toplanıyor sonra da transfer için bekleniyorsun aslında süreç 2 3 atlık bi şey
Ozlemerikci543450 gayeinal98 dün regl günümdü ama olmadım daha umarım günlerce gecikmez beklemek sinir bozucu
Ozlemerikci543450 Nur2025 rutin kullandığım vitaminler bide enfeksiyon olmasın diye fitil ve tablet verildi