Mira_ll13 Kızlarr ne yapıyorsunuz nasılsınız ailesinden uzakta olanlar nerelere gelin gittiniz konuşak ay az🌸
MelodyFairy Mira_ll13 doğu görevinden selam 🥹👋🏻son bir kış kaldı sonra yine tayin oluyoruz ama ömür boyu hep gurbet olcak hayatım alışmak zorunda olduğum için bir şekilde geçiyor zaman
Nurr_22_22 Mira_ll13 ben ailemin yanındayım eşim doğu gorevinde şükür son senemiz az kaldı kavusmamiza 🌸
Asi_07 Mira_ll13 Antalya dan Ankara’ya gelin geldim 11 yıl oldu ama hala alışamadım ailemden kimse yok iyiki teknoloji var onun sayesinde birbirimizi görüyoruz
DuyguEgeAda Ben hamile olduğumu öğrendim bir hafta sonra atama için istanbula geldim ailemden uzakta eşimden de uzakta 😣
1Ali Muğla’dan Kocaeline gelin geldim, ailemden uzak olmak gerçekten çok zorluyor burdada kimsem yok doğru düzgün hep eşimin akrabaları var. Yeni doğum yaptım annem 10gün kalabildi o gittiğinden beri iyi hissedemiyorum kendimi🥲
Gamzeli-annee Mira_ll13 erzincandan konyaya gelin geldim 7 sene olacak ama hala alışamadım insan ailesini hep yanında istiyo 🥲
Ebru_ebru Mira_ll13 Gaziantep’ten Avusturya’ya geldim hamileyim kimse yok ailem Antep de eşimin anne babası da vefat ettiler 🥹🥹Evin tek kızıyım birde 🥹🥹🥹