newmommmyy2 Kızlar şuan 17bine düşüyor alanlar kullananlar fiyatı nasıl daha düşermi bekleyimmi alayımmı acil yazın lütfen 🙏🏼🙏🏼
-FaMe newmommmyy2 merhaba , İzmir mavibahçe babymall mağazasından 10.000 araba + 4.000 puset olarak toplam 14.000 e aldık. Bulunduğunuz yerde babymall varsa bakabilirsiniz
Semrayildirimm Bence fiyatı iyi daha da asagı düştüğünü görmedim hiç geçen hafta aldım ben. Sürümü kullanımı çok güzel. Katlandıgında yerde kaplamıyor. Çok araştırmıştım en çok içime sinen Bagi neo2 oldu
newmommmyy2 Semrayildirimm teşekkür ederim o zaman bende alayım en iyisi daha düşük fiyat bende görmedim çünkü ama biraz daha düşermi diye insan bilemiyor işte
Bb55 Gebos bende bakıyorum bu arabaya ama fiyatlara zam gelmiş maalesef daha geçen ay 16 bine pusetiyle alınabiliyordu
Elifimsib Gebos Kasım indirimlerinde babymallden 11bine almıştık biz aldıktan bir gün sonra geri 17 bin civarına çıktı. Çok hızlı zamlanıyor ocaktan sonra iyice artar diye düşünüyorum. Gayet güzel bi araba fiyatına değer gibi ama tabii bütçe meselesi
Ebru387 Gebos Şuanda babaymall da araba 13.000 puset 14.400₺ toplan 17.400e geliyor bugün aldık bizde