Rumeysaeliz İkinci gebeliğim kızlar geçen haftaya kadar minik minik hissediyordum ama bir kaç gündür hic hissetmiyorum çikolata tatlı yiyorum durtuyorum sol tarafıma yatıyorum ama yok ters giden bişey mi var acaba 😢
Mlkeee_mlkee Rumeysaeliz ben anne değilim ama rabbim nasip ederse istiyorum olmuyor yüreğin ferah tut allahım izniyle bir şey olmaz normal bence
Srpaly Rumeysaeliz sanmıyorum birsey olduğunu 18 hafta çok erken . Ben 29 haftalıgım hala minik minik hareket ediyor mesela benimde 2.gebelik . Ama yinede içinizin rahat etmesi açısından doktora görünün çok tedirginseniz . Bu tedirginlik hep olacak ayrıca doğuma kadar bende sık sık yaşıyorum hareket etmiyor diye ama doktora gidince hersey normal diyor 😮
Meryem_mm Rumeysaeliz şuan nasıl durumunuz bende 19+5 hafta hissedemiyorum normalde çok netti harrketleri
Rumeysaeliz Mlkeee_mlkee inşallah öyledir canım rabbim gonlune göre versin en yakın zamanda ummadığın bir anda güzel haberler almayı nasip etsin 💞
Rumeysaeliz Srpaly yarına randevu bulabildim yarın gidecegim doktora inşallah iyidir sağlıklıdır sağol canım yanıtladığın için 💞🤲
Rumeysaeliz Meryem_mm düzenli değil hareketleri ama hissediyorum çok şükür bazen bütün gün hissediyorum basen de ara ara hissediyorum
Meryem_mm Rumeysaeliz ben de hep hissedince bir gün hissetmesine çok korktum bugün muayene olmaya gideceğim sağ olun
Aserpil Rumeysaeliz o haftalarda oluyo bende 15. Haftada hissetmeye başladım. Sinra 18 19 gibi bir kaç gün hissetmedim. Bı anormallik yoktu.
Yolcu_26 Rumeysaeliz normal bence bende öyle bazen oluyor çok hissediyorum bazen oluyor günlerce hissetmiyorum