Fatmanur12345 Bizede yardımcı olun ne olur 2 gün sonra 20 haftalık olucam 4 buçuk kilo almışım yardimmm🙏🙏🙏🙏
Baby_B Fatmanur12345 21+2deyim 20+5 te gittim ölcüm yapildi.5 kilo almisim. Doktorum karbonhidrati birak dedi Pilav,makarna,beyaz ekmek,kizartma yemiyorum suanda Onun disinda normal besleniyorum
Seherkarakoc Fatmanur12345 45 kilo ile hamile kaldım. Ne yapsam asla kilo alamayan biri olarak 25+4 haftalıktan bildiriyorum 45 den 54 olmuşum 🥺
Jasmine2426 Fatmanur12345 30 haftalık oldum 7 kilo aldım diyet yapamıyorum ben canım ne isterse onu yiyorum ama akşam çok ağır yemiyorum yemeğin yanında ekmek yemiyorum kahvaltıda yiyorum sadece keşke 10 kilo ile tamamlayabilsem
eda23536 Fatmanur12345 21. Haftadayım 4,5 kilo almışım ama ben serklajlıyım yürümem hareket etmem yasak o yüzden hızla şişiyorum 🤦🏻♀️
Fatmanur12345 Baby_B yaaaa bende öyle yapayım çok kilo almışım yaa aynadan 10 kilo almışım gibi duruyorum
Fatmanur12345 Seherkarakoc keşke bende zayıf hamile kalsaydım 74 kilo ile hamile kaldım 78.5 kiloyum 🫠🥺
Fatmanur12345 eda23536 bende biraz zor hamilelik geçiriyorum aynen sizin gibiyim sürekli yatiyorum hareketsizim ama akşamlı yürüyüşe başlayacağım
Jasmine2426 Fatmanur12345 dikkat ederseniz kilo gelmiyor gerçekten ben dikkat etseydim bu kiloyu bile almazdım ama gerek yok okadar da 🥰
mihrim_ Fatmanur12345 merhaba bende sizin kilonuz da hamile kaldım doğuma giderken tam kaç kiloydunuz
Bebekonunannesi Haftayı tamamladım 3,5 kg almışım. İlk başta çok hızlı aldım ama çok şükür sonra yavaşladı. Olabildiğince hareket ediyorum pilatese başladım. Akşam protein ağırlıklı besleniyorum ve zorunda olmadıkça tatlı türü yemiyorum. Geçen gün canım profiterol çekti bir tane yedim o da canım istediği için yemiştim💕 sizde protein ağırlıklı beslenmeye ve hareket etmeye çalışın inşallah hiçbir sıkıntı olmadan bu süreci geçirirsiniz
Balkan77 Fatmanur12345 30 haftalık olucam 59 kilo ile hamile kaldım Şuan 63 kiloyum yeni kilo aldım 6 aya kadar almamıştım
tospikk1 75kiloydum öğrendiğimde göbeğim vardı şimdi iyice çıktı 74-75arası gidip geliyorum çarşamba günü 19haftalık olduk. Kusma olmadı sadece bir gün geceden sabaha kusma-isal yaşadım üşüttüm sanırım tartıldım kiloda değişiklik yoktu bende anlamadım son aylarda artıyo kilo alışı
Merve-metin Fatmanur12345 20.haftada 4.5 kg yine iyi canım ben 21.haftamda 8.5 kg almıştım karbonhidratı komple kesti doktorum ekmek,pilav,makarna,hamur işi,tatlı,şekerli meyveler yemiyorum 1 ay oldu cumartesi kontrol var bakalım ne durumdayım belli olur
Merve-metin Fatmanur12345 normal canım bebek taşıyorsun karnında ben daha çok kilo aldım sana nazaran aramızda nerden baksan +4 kg fazla var aradan 1 ay geçti bide inşallah daha almam ben eşimin kıyafetlerini giymeye başladım bile çünkü kıyafetlerim olmuyor 😂😂
Balkan77 Fatmanur12345 yok tatlım almamaya çalıştım yediklerime dikkat ettim bol su içtim 7. Aya girdikten sonra iyice saldım çok acıkmaya başladım maalesef
Fatmanur12345 mihrim_ daha doğurmadım canım nerdeeee😂😂😂 30+3 olduk 10 kilo almış durumdayım 74 kiloyla hamile kaldım 84 kiloyum ilk gebelik hiç dikkat etmedim etseydim belki çok almazdım aman doğumdan sonra veririz