_ozlmm Sulu sulu yemekler istiyor canım ama neye elimi atsam gaz yapan yiyecek ve kızım çok gazlı bir bebek dikkat etmem gerekiyor 🥲 Ne yiyebilirim ne yemek yapabilirim öneri verir misiniz şimdiden yazan herkese teşekkür ederim 🙏
myangelson _ozlmm benim aynı yaşıt komşum var. kızı kolik bir bebekmis dikkat etsem de etmesem de gaz yapıyordu o yüzden yediklerimle alakası yoktu gazın dedi. Doğumdan sonra sende öyle o gaz yapar bu gaz yapar diyip yememezlik yapma dedi bana. Sadece bulgur yiyince çok sıkıntı oluyordu onu Yemiyordum gerisi yesem de yemesem de gaz yapıyordu zaten dedi 🤷🏻♀️😅
Asu_moi Benim doktorum kabak,patates,havuc,et,tavuk,balık,makarna,pirinç ye dedi,çiğ sogan,cig sarımsak,mercimek,bulgur,süt,kaymak bunları yasakladı tatlı olarak bile sadece kabak ve ayva tatlısı iznim var diğerleri yasak🤯
_ozlmm myangelson hadi ya ben bilmeden bir kere patlıcan yedim oda gaz yaptı akşamı acillik olduk titremeye falan başladı sıçrıyordu çok korktuk meğer gaz sıkışması yaşamış ondanmış o yüzden şimdi korkuyorum yemeye
myangelson _ozlmm bende bilmiyorum ya bazıları yediklerimizle ilgili diyor bazı doktorlar değil diyor bilmiyorum cidden