dilekcorek21 _biranneadayi ben 12 haftalığım şehir hastanesine gittim doktor yüzde doksan erkek dedi sonra kendi doktoruma gittim özele 12+4 o da erkek dedi
rmysanur0919 _biranneadayi doktordan doktora değişiyor benim doktorum görürsem söylerim uğraştırmam demişti 12.haftada %80 kız ama kesin bişey söylemem demişti şuan 18.hafta bitiyor ve hala bilmiyoruz 9 aralıkta detaylı ultrason var o zaman artık bakalım kesin net öğrencez bu gidişle 😁
Srpaly _biranneadayi özelde 2 kızımın cinsiyetini de 12.haftada öğrendim ikili tarama testinde söylendi
Ebruaslan-21 Ben 11+5 iken gittim ama söylemedi doktor devlette şuna 13 .haftadayım özele gideceğim acaba öğrenebilir miyim diyorum
cckdgnn Ebruaslan-21 cinsiyeti görmeye uygun pozisyondaysa bebişimiz 12. Haftadan itibaren genelde söylüyor özel hastane
canimyavrum_ _biranneadayi 11+6 yuzde 80 kiz dedi doktorumuz ozelde ve renkli ultrasonla bakiyor 15+6 kesin erkek dedi 20.haftadayiz erkek diyor hala baska doktorda erkek dedi demem o ki acele etmeyin cocugunuz biraz buyusun
Zhr_mom1 _biranneadayi 12/1 ikili test verdim o esnada öğrendim gayette gösterdi ekranda yazdı cinsyeti yanılacpnı sanmıyorum görünüypr doktpr önemlii tahmnili konştuysa 16 cı haftanı bekle deriö ben
Beequeen Duyduğuma göre devletteki doktorlar emin olmadan söylemiyormuş ya takribi 16. haftayı buluyormuş cinsiyeti söylemeleri
Srpaly Hsnsarem-94 kız ben bakmıyorum doktor söyledi ben anlamıyorum yoksa🤣🤣🤣 ikili taramaya girdim doktor cinsiyetini söyledi