Belinayim Kızlar sizde de bebek büyüdükçe hareket azlığı oluyor mu normal mı benim bebeğim bazen taş gibi oluyor sanki
Yalinn8 Belinayim ayni haftadayiz,evet oluyor, duzensizlik zaten hep var, ozellikle disarda vakit gecirip yorulduysam daha az. Sık sık toplaniyor da bi tarafta. Buyuyorlar yer sıkıntisi malumm😉
Chan Belinayim Az ve öz maşallah 😅 Bir geçirince tam geçiriyor tekmeyi, dirseği, artık neresi denk gelirse.
Rabia06 Belinayim bende 32+4 haftalıgım ama benm kızım Hala çok aktiv canımı cok acitiyo harketleri mideme baskı uyguluyo dirsegiyle göbek deligimi yerinden çıkarcak resmen yeter beni burdan çıkarın der gibi bi hali var kızımın 😂😂 doktor bile diyo ooo cok aktiv bi bebek 😂 diger kızımda tam tersiydi cok sakindi buda böyle 😂
Usakli64 Kizlar bisey sorcm benim mide tarafim daha şişkin gozle gorulur sekilde dr kafasinin orda oldugunu söyledi sizde de var mi? Bir de bu haftalarda dönmesi gerektigini söyledi bence benimki daha donmedi bebegi dönen var mi?
bulutunannesi33 Usakli64 benmkıde makat gelıs zaten sezeryan olcak benmkı bndan oncekılerde sezeryandı ama makat gelıs bebek tasımak ck zormus ck canım yanıyor yuruyemıyrm 😩
Yalinn8 Usakli64 benim de uzun suredir sag ust taraf daha şiskin, kafasinin orda olmasindan kaynakli, dönen de cook dönmeyen de cook, bizimki de donmedi henuz, vajinal dogum isteyen biri olarak beklemedeyimmm
Chan Usakli64 Doktora gidip onaylatmadım ama karnımda belirgin bir aşağı düşme var. Üst tarafımda yemek yediğimde şişip rahatsız ediyor.
Belinayim Usakli64 benim de 25 haftalik öyleydi geçen hafta gittiğim de tam olması gerektiği yerde dedi ama kafasını karnimda hissediyorum hala 😂
zynpnil bulutunannesi33 ay benimde öyle kafası aşağıda karnım aşağıda ben hiç midemde kaburgamda baskı hissetmedim mesela başından beri. Ama sidik torbam patlayacak gibi hele uzun süre oturup birden ayağa kalkayım adım atamıyorum resmen.
yyhulya Yalinn8 benim kız da bi baş aşağıda bi ayaklar aşağıda bakalım sonumuz ne olacak Allahın izniyle normal doğum yaparız inşallah 😊
zynpnil Bende de kafası aşağıda sağ üstte poposu bar arada yumurta gibi ordan çıkarıveriyor doktora bu kasılmamı diye mi sordum hayır oraya poposunu dikiyor dedi. Dün bende de hareketleri çok hissetmedim akşam eşim yatakta uğraştı biraz karnımı sevdi konuştu hareketlendi hamdolsun sonra eşim uyudu bende hareket dinledim belli süre dalamadım 🤣
Belinayim zynpnil Ay aynısını 2 gün önce başıma geldi çok iş yaptım oynamadı normal de hep sabaha kadar oynar uyutmaz beni eşim dedi naptin bebeğe dedim ne yapcam hiç birşey tam kafasını karnına koydu bi tekme vurdu adam neye uğradığını şaşırdı 😂
Yalinn8 yyhulya seninki ara ara pozisyon degistiriyor yanii yine iyii, bizde hic olmadi henuz,umarim donerlerr
yyhulya Yalinn8 annelerine heyecan yaratıyo kuzular son dakikaya kadar şansımız var inşallah biz de doğurcaz yavrularımızı 🤩