Duru_03 1_Pandackk bende Van’da özel kliniğe gidiyorum aynı fiyat 1500 kime gidiyorsunuz acaba aynı kişi mi ? Bir de memnun musunuz ben yeni başladım
ebrar_klc Smgeeeee merhaba ben gidiyorum bursa pedmer hastanesi. D.r doğuma katılmıyor fakat isterseniz takip eder. Çok iyi d.r tavsiye ederim ücret 1500 tl
1_Pandackk Duru_03 çok memnunum Vali Mithat Bey Mahallesi Hastane Caddesi (Çavuşbaşi Caddesi) Nedim Odabası İş Merkezi nde
Halimegamze tosuncuk25 benim doktorum hastaneden ayrıldı keyfi bir sekilde değiştirmedim hem bunu belirttim doktora birde şu ana kadar yapılan tüm tahlil tetkiklerimi dosyalayip verdim inceledi kendisi bir süre. Bir şey demedi niye şimdi geldin gibi falan
GamzeeeYigittt Halimegamze Bende Sadullah beye gidiyorum. Eski doktorum kendisi. Hastane kapanınca medicanaya geçti. Bende ordan devam ediyorum.
-Cansu- tosuncuk25 merhaba o da hangi doktora gidiyorsunuz aceba birde indirim hakkı nasıl tanımlandı
Bus-94 Smcinar hangi doktora gidiyorsunuz acaba memnun musunuz birde doğum paketi gibi kampanyaları mevcut mu bilginiz var mı acaba
Naksiye58 İSTANBUL Ümraniye Çamlıca erdem hastanesi muayene 1.200 doktorum dünya tatlısı Ayşe Katrancı 💕 doğum ücreti normal 14 sezareyn 16 yada 18 demişlerdi
busraylcnn 1_Pandackk ilk medıpol Bahçelievlere gittim 1500 muayene ücreti suan Bahçelievler safa hastanesi doç dr a gidiyorum 1250₺ muayene doğum paketını sorucam sonrakı gıdısımde
Maralmoms Gmzeymn merhaba herhangi bi indiriminiz var mı biz telefonla arayıp hastaneye kadın doğum ücretini sorduğumuzda 1800 muayene ücreti dediler bende doktor arayışındayım fiyat yüksek gelince gitmemiştim
danla2711 kader26_ herhangi bir adı yok ama 2 doktor var biri Soner Doğanyılmaz diğeride benim doktorum olan Zeynep Ahmad avicenna hastanesinin hemen yanında 😊