Edanurylm Kızlar 17+5 günlük ikinci gebeliğim ve ben hâlâ bebek hareketlerini hissetmiyorum çok korkuyorum acaba bişey mi oldu diye
2cocukluana_ Edanurylm benim de 2.gebeligim olmasına rağmen ilki gibi 19dan sonra hissettim canım korkma
Sev98 Edanurylm ben bu gün 18+1 oldum, az önce çox az kıpırdaşma hiss ettim bence normal canım, endişelenme 🥰
Sdtkrhn Edanurylm Korkma canım bnm de 2. Gebeliğim 19. Haftadayim kıpırtı hissediyorum sadece doktorum 24. Haftaya kadar normal dedi insan çevreden çok etkileniyor aa o hissetmiş bn hissedemedim gibi.
Hryedz Edanurylm 1. De daha erken hıssetmıstım ama 2 de 19 dan sonra hissettım plesentanın konumuda da durumu etkılıyormus sanırım
Edanurylm 2cocukluana_ ben ilk gebeligimde 17 haftada hissettim korkum ondan olabilir doktor 20 haftaya kadar normal dedi ama korkuyorum
Edanurylm Hryedz yaa doktor aslında doğru yerleşimli dedi suyunda tamam herşey normal 20 haftaya kadar normal dedi
Edanurylm Flowermom0 anladım benimde ikinci gebelik 17+6 ve hâlâ hissetmiyorum ilk gebelikte 17 haftada hissettim
Flowermom0 Edanurylm her hamilelik farklı. Belkide siz anlamıyorsunuz gaz veya bağırsak hareketiyle karıştırıyorsunuz
Edanurylm Flowermom0 olabilir bazen şey oluyor ama ben gaz olabilir diyorum bilmiyorum çünkü ilk gebelikte hatırladığım kadarıyla bildiğiniz tam tekme hareketini hissettim bunda da belki öyle bişey bekliyorum
Ama_bana_vardendi58 20.haftadayim kontrollere gidiyorum bi sıkıntı yok ama hala hareketleri hiç hissetmedim
Edanurylm Ama_bana_vardendi58 bende cuma günü gittim bir sıkıntı olmadığını söyledi doktor ama işte korku ve endişe var
Flowermom0 Edanurylm farklı oluyor işte. Oğlumda bnde balık gibi kaydığını hissediyordum. Ama şimdi kızımda pıt pıt baloncuk patlar gibi bişiler oldu. Bir iki hafta snra hafif tekme gibi hissettm