Baby_B Diamondstallion Amin insallah, İstanbuldaysaniz kurtkoy ankara caddesi üzerinde pek cok magaza mevcut.Oralarada bakacagim.Ücretleri uygun oralarin. Yalnizca sifonyer ve buyuyen besik alacagim Dolap almayacagim oyuzden normal oluyor ücreti🥰Ama bakalim
Meraklojist Diamondstallion almila mobilyadan aldım çok memnunda kaldım görselde yükleyin demişsiniz fikir olsun sizede beşik almak istemedim odama park beşik aldım odasının yatağınıda böyle tercih ettim iler ki süreç için
Meraklojist Aayse1 40.000 tl ye aldım ama ben şifonyeride büyük tercih ettim ondan bu fiyata çıktı daha küçük şifonyerle 35.000 e kadar düşüyor mağazadan alırsanız indirim yapıyorlar normalde benim aldığım sete 50.000 demişti satıcı indirimle 40.000 e düşürdük
Nesonunbeybi Diamondstallion ben new joy golf baby serisini aldım, 14. Haftada falan 😂 sürekli zam geldiği için panik olup aldım kurulumunu da doğuma 1 2 ay kala yaptırıcam
numix haftada aldık 37. haftada geldi. 😫 Size tavsiyem erken alın mobilya bu ne zaman geleceği belli olmuyor
MorKelebek54 Diamondstallion amin canim insallah ☺️ben gençbebe den aldim canim. Ganet memnunum ici vs genis oglumun o kadar esyasina ragmen hala daha bos yeri var☺️
Sezer2108 Bende babymolldan aldım ama Piere cardin marka. Aşırı memnunum kesinlikle tavsiye ederim. zaten 1 aya anca teslim oluyor Diamondstallion