Gulsm23 Kızlar 27.haftadayız , detaylıda bebeğin kol bacak kemikleri 3 hafta kısa dedi perinatolog ve Dr. Böyle olup normal doğan var mı? Çok aklıma takıldı ya diğer şeyler normal ama ilk defa duyuyorum böyle bir sey
Tazeanne123456 Gulsm23 genetik de olabiliyor ailenizde kısa boylular varsa genel olarak kolu bacağı da kısa gelişiyor hemen evhamlanmayın hiçbir şeyi yoktur inşallah 🙏🏻
bengu_10 Gulsm23 bana 1 hafta kısa dediler hiçbir şeyi yok bebeğimizin 🌸 7 hafta geri denilipde çok sağlıklı doğan bebeler var onlar yorum yaparsa daha iyi olur içini ferah tut bir şey olmaz
Sydnr58 Gulsm23 benim de boyum 150 ilk kızımda son haftalarda hep 2 hafta geride çıkıyordu 50 cm doğdu. Bebek büyüdükçe tam ölçüm almak zorlaşıyor içeride sıkışık halde durduğu için sıkmayın canınızı
Gulsm23 İnşallah ya Dr da genetik olabilir dedi, Allah korusun cücelik olabilir deyince takıldım. Ailede çok kısa yok 2 taraftada ama çok takıldım
Babyshark_ Sydnr58 keske doktorlar da böyle söylese doğduktan sonra öğreneceğiz genetikden mi yoksa hastalıktan mı böyle diyorlar
Sydnr58 Babyshark_ genetikte tabiki etkili anormal bir kısalık olmadığı sürece tam anlamıyla ölçüm alamıyorlar. Düşününsene iki büklüm duruyor bebek. Tabiki en iyisi yine doktorlar bilir ama zamanında bende gereksiz yere stres yapmıştım