beysenyil yeni_anne2 dolabınızın ürünler çok tatlı 🥰 Rabbim içini doldursun inşallah, genel olarak hangi ay grubunu aldınız ?
yeni_anne2 beysenyil ayy çok teşekkür ederim 😊 amin inşallah evttt hepsini cok beğenerek aldım ilk gebelik özeniyor insan biraz da😁ben 0.1 ay tulum aldım 4 tane 4 tane de 0.3 aldım alt üst takımlar aldım hastane cıkıs seti varr bırde ayreten zıbın uzun kısa yarım kol aldım ılk 3 ay icin aldım sadece yaza giriyor sonrasında ve kilo ve boyuna göre almak istiyorum çok fazla da hediye kıyafet geliyor o yüzden abartmaya gerek duymadım ik 3 ay eksiği olmuycak şekilde aldım benn 🌸
beysenyil yeni_anne2 benim de ilk bebeğim erkekdi şuan 3.5 yaşında 🥹 şuan ikinciye hamileyim kızım olacak cinsiyet farkından dolayı mı yoksa ikinci sezon annelik heyecanından mı bilmiyorum ama ilki gibi heyecanlı geçiyor günlerimiz 😍 herkesin gönlüne göre versin inşallah. Zamanla daha eksikleri tamamlıyorsunuz zaten, bebeğin doğumundan sonra gelişimine göre devam edersiniz alışverişinize de ama çok güzeller şuankiler maşallah 🥰
yeni_anne2 beysenyil Rabbım iki meyveyi de nasıp etmiş ne mutlu size 🌸 kesinlikle cinsiyet farklılıgindan çünkü ıkısı de farklı duygular farklı heycan veriyor insana😊 ben araç gereçlerini hepsini aldım bitirdim sayılır şükür deterjanı ve bir iki eksiği kaldı havalar soguk olur agırlasirım diye cıkamam diyee aldım erkenden saglıkla gelsinler inşallah tekrar teşekkür ederim eminim sizin alacaklarınız da çok güzell olacaktır 🌸😊
beysenyil yeni_anne2 bende geçenlerde aldım birkaç bişey ama genelde 3-6 ay veya 6-9 ay şeklinde 🙃 0-3 hiç almadım yeni yeni doğan takımlarından alacağım birkaç tane de sayfayı paylaşırsanız çok memnun kalırım ❤️ 0-3 ay şeklinde genelde kırkı çıkana kadar giyiyorlar sonra büyümeleri ışık hızında oluyor maşallah, birazda ilk çocuğumdan kalma ortak renk giyimler falan var onları da kullanmak istiyorum yetiştiremezsem yıkama işini falan yedek duruyorlar 😄
beysenyil yeni_anne2 erken de değil aslında, çok iyi düşünmüşsünüz ilerleyen süreçte gerçekten insanın canı dışarı çıkmak istemiyorum hem kış ayına denkgeldiği için hemde yürümek çok zorluyor artık 🥲 kalan eksikleriniz için de henüz zamanınız varmış halledersiniz inşallah❤️ zaten 34-35 haftalarda yıkama ütüleme işlemi yapılıyor genelde erken doğum ihtimalini göze alarak çok geç zamana bırakmayın hastane çantanızı 🌸 birde aldınız mı bilmiyorum ama kendiniz için muhakkak gümüş kapak alın ben emzirme sürecinde sürekli onu kullandım ve hiç yara sorunu yaşamadım bu doğumumdan sonrada kesinlikle kullanacağım 🙂
yeni_anne2 beysenyil uygulama dolap uygulaması canim ordan satıcılar varr yarısını birisinden yarısını birisinden aldımm öncekile fiyatlar çok uygun ve urunler çok güzelll 🌸
beysenyil yeni_anne2 Buda bizim minik hanım için aldıklarım 🥹 5 adet alt üst, 2 adet tulum, 2 tek üst ,3 tek alt, 5 adet yakalık (önlük),1 adet zıbın ki abisinin zıbınları hep beyaz onları kullanırım diye pek aldım 😁 3 adet de çorap 🌸
yeni_anne2 beysenyil kendisi zatenn söylüyor benım almak istedigim birkaç model vardi dar olur kalıp olarak diye 1 beden önerdi bende aynı şekilde 1 beden büyük almıştım 😊
yeni_anne2 beysenyil ayyy hepsi çok guzelll gerçektenn 🥺🤭maşallah Rabbım saglıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah agız tadıyla giydirmek nasip olsunn 🤲🌸
beysenyil yeni_anne2 amiin inşallah, Allah herkesin bebeğini sağselamet kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻💐 isim ne koyacaksınız
Bnguuu_102 Diss breeze den aldım canım mağazasından çok kalın ve kaliteli 350 ye aldım hepsini eğer çevrende varsa sen de git bak internet sayfalarında da aradım ama bulamadım 🥰
Gulcem Diss Benim ilk kızım mart doğumlu bu da şubat ortadı olacak inş. Çok kalın şeyler almayın zaten ilk zamanlar genelde evde olduğunuz için iç atlet zıbın ve ince yelek yeterli oluyor. Çok fazla da almayın çabuk büyüyorlar. Mümkün oldukça patiksiz tulumlar alın yoksa 1 ay zor kullanırsınız hepsini. Dışarı çıkarken zaten pusetine kalın battaniye ile sarıp sarmalıyoruz. Uzun yürüyüşler yapılacak bir mevsim olmadığından üşümezler merak etmeyin. Eviniz kombili ise 23-24 derecede tutmanız yeterli olacaktır.
Ftmnnr Diss Ben sadece 3 aylığı aldım 0-3 aylık hep 3′e 6 aylik hiç almadım zamanı gelince alırım diye düşündüm mesela bebeğin durumuna göre almayı planlıyoruz bazen 3 aylığa da girebilir ama 0-3 aylık hala olabilir boşuna almak istemedim yani para vermek istemedim şu anda boşu boşuna o kadar çok sıfır 3 aylık da almadım olur da erken büyürse direkt 3-6 aylığa geçeriz diye yani erkek bebek biraz daha farklı oluyor sanırım çünkü hem hızlı büyüyorlar hem de zıbınin çıtçıtlı tarafları yani şeyi işte anladınız 😂 orayı çok sıkmamak gerekiyormuş erken büyürse öyle dolabı yenileriz dedim ay ilerlemeyi daha çok mantıklı gördüm genel olarak da çok bir şey almadım daha ama planım bu şekilde ilerliyor her şey zıbınlı bir takım olarak aldım sadece ayrıyeten beyaz uzun kollu ve kısa kollu zıbınıçok almaya çalıştım genel olarak hep takımin içinde zıbın olanlarla tercih ettim LCW de çok var öyle