Melosunuz Kızlar 15.haftayım çarşamba 16.haftama gircem gramm uyku yok gözüme uyku girmiyor gece asla rahat uyuyamıyorum benim gibi gebelerim yardımınızı bekliyorum :,)
ikibebeliannis Melosunuz bende öyleydim şükür sonradan düzeldi ama bi çare bulamadım maalesef gece kalkıp ağladığımı bilirim uyuyamıyorum diye Yatmadan yoğurt ye bi kase o biraz uyku yaptı
mahirsmom Melosunuz 26+1 ben de son iki üç haftadır sürekli gece uyanıyorum erken de yatsam geç de yatsam aynı birden uykum kaçıyor gün içinde de deli gibi uykum geliyor gözlerim acıyor ama uyuyamıyorum çözümü olan varsa ne iyi olur 🥲
Esra4529 ikibebeliannis kaç gün sürdü uykusuzluğunuz ben sürekli konuşuyorum içimden uyumadıkça ve o stres düşünce uyutmuyor beni
mahirsmom Melosunuz doğduklarında zaten bebişler uyutmayacak şimdi böyle olmasa iyi olurdu doya doya son uykularımızı uyusaydık 😄
ikibebeliannis Esra4529 maalesef gün hatırlamıyorum ama son bi kaç haftadır daha rahat uyuyorum 31 haftalığım öyle söyleyeyim Gece kendi kendime bi sürü konu aklıma geliyordu sinirden ağlıyordum Uyuyamıyordum Sonradan sonraya gündüz uyumayı bıraktım sabah daha erken kalktım akşama kadar yordum kendimi yatmadan da duş almaya başladım Öyle biraz rahat uyudum 2-3 yastık ile