_Zeliss_ Merhaba kızlar 34+5 hamileyim sağ göğsümde atlette süt gibi bir şey akmış ve atletim de kalmış sıvı kurumuş tam anlayamadım da normal mi? Hiç süt gelmedi bu zamana kadar
Baby_00 _Zeliss_ kendin sıkma doğumu tetikliyor kendinden önce sütü gelmiş miniğin bişey olmaz korkma annesi 😍
Ggkl _Zeliss_ son adet tarihi 12 Mart mı🥹🥹 bende bugün 34+6 yım aynıyız sanırım benimde geçenlerde sol göğsümde bir damla bile denemez o kadar az bi sıvı gelmiş ama sıkmıyorum muhtemelen süt yani
_Zeliss_ Baby_00 çok teşekkür ederim bir şey daha soracağım rahmimde yoğun bir baskı hissediyorum bu aralar kramp vesaire normal mi
Ggkl _Zeliss_ _Zeliss_ bende de var 😔 ne gece yatabiliyorum tam uyuyorum tuvalete kalkıyorum sonra asla hemen uykuya dalamıyorum en az 2 3 saat ve kasıklarıma rahmime baskı yapıyor birden bağırıyorum Ağrı geliyo bakalım çarşamba günü gün verecek doktor çok heyecanlı
Baby_00 _Zeliss_ o bendede var ya bebek büyüyor ya ondanmış bana doktorum öyle dedi yeri daraldığı için
_Zeliss_ Ggkl ayy hayırlısı olsun evet aynı sayılırız sezeryan için mi gün alıyorsunuz cinsiyeti ne acaba
Ggkl _Zeliss_ evet 2. Sezeryan olacak Allah nasip ederse cinsiyeti erkek 2.erkek geliyor inşallah😂sizin ne
_Zeliss_ Ggkl benimde kız ilk doğumum heyecanlıyım o yüzden normal doğum istiyorum ama korkuyorum da sezeryandan da korkuyorum ay doğumdan korkuyorum kısacası
ebeirem Göğüslerinizden süt gelmesi gayet normal.Gelen sütü silin ama sağmaya çalışmayın,sıkmayın. Gebelikte Meme ucunuzla oynamak doğuma neden olan hormonların salınımına yol açabilir dikkatli olun 🤗
Ggkl _Zeliss_ inan geçiyor o korku her anne korkar elbette ama içten içe kendini doldurma korkuyorum diye