Ervaa2534 Merhaba arkadaşlar 5+1 haftalığız dün gittim daha çok küçük bişey görünmüyor dedi bthcg 640 çıktı iki gün önce dün azar azar peçeteye açık pembemsi bi akıntı oldu çok korktum düşük olursa ilk nasıl başlar önceki gebeliğimde bulantım hemen başlamıştı bunda henüz bişey yok korkmadım değil acaba neden belirti yok diye
Ervaa2534 Cevap verirseniz çok mutlu olurum arkadaşlar çok uzun zamandır bekliyoruz bebeğimizi rabbim sonunda nasip etti
Ervaa2534 Hamide_00 banada bi hafta sonra gel dedi sizin 5. Haftada kese göründümü bana çok küçük bişey görüyorum dedi ama tam belli değil dediler
Hamide_00 Ervaa2534 evet keseyi gördük ama benim değerim yüksekti ondan da olabilir ilk çocuğum oğlumun ki de 6.hafta da görmüştüm ilk öğrendiğim zamandı
_rumeysatpl Keseyi 5+5 te gördük , kalp atışını ise 7. haftanın içinde 8 e doğru duyduk kimisi 9. haftada duyuyormuş, endişe etmeyin. Hayırla sağlıkla gelsin minik mucizeler 🐣🩵
Ervaa2534 _rumeysatpl karın ultrasonundan görundu yoksa alttanmı baktılar bana iki defa alttan baktılar çok küçük bişey görünüyor dediler ama daha küçük
Nilayy95 Ervaa2534 4+6 da karından gördük keseyi. Ama beta hcg güzel artmıştı. Progestron verdi mi doktor ? İnşallah bişey olmaz sağlıcakla kucağına alırsın
Abcdfghe Ervaa2534 persembe günü tam 5 haftalıktı beta 8230 karından gözükmedi alttan baktı çok küçük gördü daha çok yeni pazartesi gel dedi o gün birde birsürü kan idrar tahlili vermiştim. Bu sabah tekrar gittim tahlil sonuçlarım iyi cıkmış ama ultrasonda bakmadı şuan 5+4 gözüküyor son adete göre henüz erken sadece kese gözükür dedi bebeği göremeyiz 2 hafta sonra olur dedi.
Ervaa2534 Abcdfghe maşallah değeriniz baya yüksek çıkmış benimde son adet tarihine göre 5 +1 Altan baktı çok küçük bişey görüyorum dedi ama karından bakmadı bi hafta sonra gidicem inşallah görürüz
Abcdfghe Ervaa2534 insallah beni de 2 hafta sonraya çağırdı. Bebek falan da görmedim daha bugün bakmadı bile
Esesta Ervaa2534 hafif leken varsa bunu yazmalı kzum düşük olmaması adına istersen zaman kaybetmeden bir görüş