Rzmrl Arkadaşlar merhaba ben 33+3 teyim acayip bir şekilde uykusuzluk çekiyorum uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum benimle aynı haftalarda olup yaşayan varmı ağrım yok sancım yok bu arada
Poncikler Rzmrl bizde 30+4gunluguz gece geç uyuyorum oda zorluyorum da öyle sabah 9,10 kalkıyorum ama gece kaç defa uyanıyorum ağrım sızım yok çok şükür ama uyku sorunu bendede var ve iki kızım da var gündüz uyumak mümkün değil ki normalde gündüz asla uyumam uykum yetmiyor sinirlerim bozuluyor iyice aklı başında bi uyku yok
Gamze_gamze Rzmrl ben de 33+5’im inanılmaz bir şekilde uykusuzluk çekiyorum. Uykum var ama tekmelerinden ve organlarını hissetmekten uyuyamıyorum. Canımı çok acıtıyor. Aralıksız üç saat hareket ediyor ben böyle birşey görmedim
Annelikmghb Rzmrl 🫡 bende gecenin ikisinden yazıyorum nefesim sıkışıyor gozumden uyku akiyor uyuyamiyorum sırt agrimdan hic rahat degilim gündüzleri iki saat falan uyuyorum
sacmalamakizim Rzmrl Bende tam tersiyim şuan, bana 5-6 saatlik uyku yetiyor şuan 6’da uyandım uykum yok, bazen yatarken bile uykum olmuyor, ama yine de uyumuş olmak için uyuyorum. 😂
Feyzanurguc Gamze_gamze 33+6 aynı şikayetler bende de var kızımda hiç böyle değildim umarım doğunca da bu saatlerde böyle şeyler yaşamayız uyumak istiyorum artık
Gizemengin35 Rzmrl bu haftalardan sonra öyle geciyo bi gün mide yanması bi gün sağa sola dönme sorunu bi gün kramplar vs v uykusuz sabhlr geceler mrb