esraaa009 Bence bugün olmasın arada bir gün olsun en azından zaten dün olduysa 3 gün canlı kalabiliyor çatlama olursa bile tutma ihtimali yüksek yarını bekleyin sperm kalitesi için
esraaa009 Ben ovülasyon testi kullandığımda pik görene kadar ilişki olmadı pik olduğu gün değerlendirdik ve çatlama günü de değerlendirdik o ay hamile olduğumu öğrendim 🌸
pinar_5 esraaa009 peki çatlama gününden sonra hamile olduğunuzu öğrendiğiniz süreye kadar ilişki oldu mu? Olsa bile bu etkiler mi acaba ya?
esraaa009 asyamooms Şubat mart Nisan mayıs ayında ovülasyon testi kullanmadan denedik olmadı haziran ayında regldan sonra ovülasyon testine başladım o ay yumurtlama günlerini takip ettim. Yani 4 ay sonra ovülasyon sayesinde hamile kalabildim 🌸
esraaa009 pinar_5 gün aşırı ya da 2 güne bir ilişki oldu illaki ama etkilediğini düşünmüyorum çünkü 20 Haziran son adet tarihimdi benim yumurtlama tarihim 6 Temmuz oldu 10 gün sonra da 16 Temmuz regl günümde kan verdim beta 45 di öğrendiğimde
pinar_5 esraaa009 anladım teşekkür ederim, bizim de oldu çünkü ve ben acaba kötü bir etkisi olur mu diye düşünüyordum