Mervis61 Öncelikle tayinci olduğumuz için ve max 2 sene daha burda kalacağımız için bebeğe oda yapmayı düşünmüyorum. 2 yaşına kadar bizle aynı odada kalsa sonra güzel bi oda alırım odasını ayırırım diye düşündüm . Sizce park yatak mı almayalım yoksa ahşap beşik mi . Arkadaşım park yatak alma diyor eltimde aynısını söylüyor onun oğlu yatmamış sevmemiş çok fazla o yüzden sanırım . Ben de kararsız kaldım . Foto ekleyeceğim ahşap beşik modelini
elifdemir09 Mervis61 Park yataklar daha kullanışlı ahşap beşiğe göre Ve bence daha sağlam Ahşaplar bir noktadan sonra sorun çıkarabilir ama anne yanı olabilen Park yataklar hem uzun süre kullanılıyo hem daha pratik hem de daha dayanıklı diye düşünüyorum
semi29_ Mervis61 biz sürekli tayinci olduğumuz için park yatak tercih ettim bu kadar masrafa gerek yok burdan gidene kadar idare etsin yeter sonra bir anda odasını yaparım düzen oturturum dedim
Hamide_00 Mervis61 bence park beşik ben önceki evimde yatak odam dar olduğu için sepet beşiklerden aldım mecburen belli bi aydan sonra dar geliyo rahat edemedi uyumadı sonra park beşik aldık çok çok rahat etti 3 senedir uyuyo şimdi odasında uyutmaya başlayacağım yatağında bence en kurtarışlı beşik memlekete de gidince katlayıp götürürdüm rahat rahat yatardı orda
Hamide_00 Mervis61 o modelden arkadaşım da var kızını çok yatıramadığı için onda uyumak istemiyor yerde minder üzerinde falan uyuyor ya da hamak tarzı istiyo her bebek farklı biraz
Mervis61 Hazır indirime girmişken bilemedim sizce bu tarz bi şey mi yoksa park yatak mı ?? Tecrübeli anneler lütfen yardımm 🙏🙏🙏
Sedabecerikli Mervis61 bence park yatak bende ondan alacağım ilk bebeğime ahşap aldım 2. Ayında yeğenim bindi kırdı şimdi 4 yaşında oğlum var illaki yatmak isteyecek kırar korkusuna bide bunu deneyeceğim
PinkBerryy Yeriniz varsa bence bu modeli alın. Ben park yatak da aldım, bunun bir küçüğünü de alıcam anne yanı olarak, sığmadığında da park yatağa geçicez. Sık seyahat etmiyorsanız park yatağa gerek yok bence.
_Ebrukaracan06_ Ben park yatak aldım alt kısmını kapattiginda Reflü yatağına dönüşüyor bakalım benim kız sevicekmi
Mervis61 Oksuruksurubu evet marka farkından dolayı sanırım araştırdıklarıma göre bu meltem smart çok övülüyor bilmiyorum ondan sanırım
DenizBatus Mervis61 ikisinide kullanmış birisi olarak kesinlikle park yatak derim.hem anne yani oluyor hem sallanma ozelligi var hemde 4 yasa kadar kullanılıyor ve istediğin yerede tasiya biliyorsun hem evin içinde hemde bir yere gittiğinde.bide tayin durumunuz var park alın ileride inşallah oda yaptığınızda daha yaşına uygun güzel bir yatak alırsınız
Nurr_22_22 Mervis61 park yatak kurtaricin olur ahşap beşik görsellik olarak güzel evet ama sokucta park yatakta yatmayan bebek ahşapta da yatmayacak ileride bir yere giderken yanında götürmesi rahat evin içinde istediğin odaya götürmesi rahat ama ahşap beşik koyduğun yerde kalacak
kadrsss Bizde tayinciyiz bu yaz gidicez hatta bebiş 7 aylık falan anca olur en kullanışlı park beşik bizler için bende aldım kanzın
momofmychildren Mervis61 ben park yatak aldım iki kademeli büyüdükçe alt kademede kullanıyorsunuz ben memnunum
Evrimnbe Mervis61 park yatak görüntüsünü beğenmiyorum çok kaba ve hantal geliyor bana bende ahşap beşik aldım