Ertugrulgulcem24 Kızlar aranızda aktif olarak pruluton depot kullanan var mı bazıları tamamen piyasadan çekilmiş diyorlar transferimde kullanmam gerekiyormuş
myangelson Ertugrulgulcem24 ilaçlar toplatıldı diye biliyorum. Eski doktorum ile görüştüğümde normalde o iğneyi kullandirirdi ama konustugumuzda iğneler toplatildigi için progestani hap formunu kullan demişti. Bir de burada gördüğüm kadarıyla farklı bir iğne daha varmış bazı doktorlar ona geciriyorlarmis. Sizde böyle bir durum söz konusu olamaz mı ki acaba
hamcokelek33 Ertugrulgulcem24 benim 11. Haftadaki düşük tehlikemde acildeki doktor yazmıştı prolutonu ama bulamadık.. daha sonra doktorum progestanın iğne formunu vermişti,hapın aynısının iğne olanını.
Nurtanesi89 Ertugrulgulcem24 ben 25 haftalık gebeyim. Her hafta pruloton depot vuruldum. Şimdi toplatıldığı için progestanın 50 mg olan iğnesini 3 günde bir vuruluyorum. Sana da doktorun progestanın iğnesini verecektir canım. Aynı zamanda hapını da kullanıyorum. Günde 3 kez.
Tomucuk12 Ertugrulgulcem24 ankara aura ecz vardı bı ara bakalım belmı kargo yaparlar. Bazı yerlerde kaldırılmıs bazı yerlerde hala var
myangelson Ertugrulgulcem24 ismini bilmiyorum ya sadece farklı iğne kullandırılan gördüm ama içerikleri aynı olur mu onu hiç bilmiyorum işte. Umarım görüp yazan olur üstte kalsın postunuz 🧡
Burcucml Bende 2 tane var bir önceki gebeliğimden kalma son kullanma tarihi 2026 1.5 senedir duruyor öyle kaldırılmışmı
Ertugrulgulcem24 Nurtanesi89 sağ ol canım sağ hapının tam ismi nedir acaba fitil olarak kullanılandan mı
Nurtanesi89 Ertugrulgulcem24 evet aynı zamanda fitil olarakta kullanılabiliyor. Ama ben ağız yolu ile içiyorum. Adı progestan 200 mg yumuşak kapsül…