6 Ekim gecesi yatağıma girdim 38+2 olmuştum sabırsızdım hemen gelsin istiyordum tam uzandım YouTube doğum başlatan hareketler yazdım daha videoya basamadan sıcak bi su geldiğini hissettim aktı resmen hemen eşimi çağırdım suyum geldi dedim kalktım banyoya gittim ayağa kalkınca idrar gibi aktı bir yanım çok sakin çünkü doğumun hemen olmayacağını biliyordum bir yanım çok korkuyordu çünkü artık doğurmam gerekiyor kaçışım yok korkudan bütün vücudum öyle bir titriyordu ki yürüyemedim bile sonra hemen hastane çantasını alıp yola çıktık yurt dışında yaşıyoruz bu arada 2:00 hastanedeydik baktılar kesemin delindiğini tamamen patlamadığını ve 2 cm açıklık olduğunu söylediler ama sancım yoktu sadece 14. Haftadan beri süren kasılmalarım vardı ve düzensizdi sabaha kadar bekledik sancı yok öğlene kadar bekledik yok akşam üstü başka bi odaya aldılar biraz daha bekleyelim eğer sancın akşam 10 a kadar gelmezse suni sancı verelim dediler saat 7 de bir anda sancım başladı ondan sonra yerlerdeydim zaten ve baktılar 7 cm açıklık var dediler ama bana ıkınma hissi geldi ve doğumum 7 cmle başladı 😂😂 en son bağıra bağıra ağlaya ağlaya yırtına yırtına epidural diye yalvardım ama yapamayız bebek geliyor zaten dediler tam 3 buçuk saat sonra bebek doğdu hemen kucağıma verdiler Allahım delirecektim ben az önce ne yaşadım dedim dikiş kesi yoktu ben hemen sigara içmek istiyorum dedim şok oldular 😂😂 Doğum masasından kalkıp sigara içmeye çıkarttılar beni ve mutlu sonnnnn 😍😍😍