zelihayaman1 merhabalar habımlar yrın 14. haftaya giriyorux ins ama hala bulantılarım devam edıyor ozellikle gece canım asla bişe istemıyır agzımın yadı cok degısık sizler nasılsınjx
ertonunannesi23 zelihayaman1 benimde 14+6 Benim iştahım açık çok şükür prilam kullanıyorum o bana ise yarıyor
ertonunannesi23 zelihayaman1 ilacı bazen bıraktım mahvoldum baş ağrısı mide bulantısı hastanelik oldum yani. O yüzden her gece düzenli içiyorum
Ebru_ebru zelihayaman1 aynı durumdayız yiyemiyorum ama yemek için uğraştığımda hiçbir tad yok ağız içimde acı değişik bir tas var su içemiyorum doktor sorun olacağını söyledi serum taktılar dün hastanede kal dedi bende eve geldim 🤷♀️
gulsimaaq0 zelihayaman1 14+4 olacağız bulantilarim benimde devam ediyor ozellikle ac karnına sürekli bir şey yiyorum migdemin bulanmaması için aşırı şiddette Bel ve vajinal ağrısı çekiyorum 2 gün önce de lekelenmem olmuştu çok zor geçiyor 😪 2 yaşında bir kızım var o da çok yoruyor 😖
Momiesss Ben de yarin 14 e giricemmm ve bulqntilarim devam ediyor ayni sekilde maalesef cok sıkıldımm