Derennn700 Çatlatma iğnesini 8. Gün ama umudum yok kızlar adet olacakmışım gibi ağrı var 😔 Sizde var mı belirtiler
Liimon Derennn700 8. Günde üne etkisi erken gebelik testinden silinmişti. Sonra tekrar belirginleşti. Takip ediyor musunuz
Derennn700 K-1997 kuzum ben umutsuz olmayayım da kim olsun 😔 İki tane başarısız tüp bebek denemem var bi kere ameliyat oldum bi kimyasal yaşadım 😔 ve ikimizde de bir sorun olmamasına rağmen 3 yıldır olmuyor yine de çok şükür
efgoksen İğne gününü saymadan 11.günüm ara ara cok kısa süreli kasıklarımda batma oluyo ama cok kısa süreli. Birde hala iğne etkisi geçmedi sabah ilk idrarla takip ediyorum silik ama hala var , takip eden varmı iğnenin etkisini
Derennn700 efgoksen inşallah bebek yerleşiyordur canım bu posta yazan her kadın pozitifi görsün inşallah allahım ne olur 🙏🏻ben daha önce kimyasal yaşadım gebelik belirtilerini az çok biliyorum alt karında ağırlık hissi oluşuyor canım
efgoksen Derennn700 Allah razı olsun🫶🏻 inşallah rabbim bu süreci sizinde kolaylıkla hayırlısıyla güzel sonuclarla almanızla sonuclandırsın🙏🏻 bende bir kez dıs gebelik yaşadım cok zor süreçler gerçekten umutlanıyoruz sonrası hüzün süreklı kan ver vs yıpranıyoruz😓
-Papatya33 Derennn700 yaptım cnm ama ben Kaset test yaptm. Adetim yakın olduğu için kasette cikar dedm ama hep negatif .yatın erken gebelik testi alıp yapacam. Çok umudum da yok aslında
Derennn700 efgoksen kesinlikle öyle canım çok zor bir sınavdayız benden sonra evlenen herkesin çocuğu yürümeye başladı benimle aynı dönem evlenenler ikinciyi doğuracak yani insan o kadar yıpranıyor ki inşallah Rabbim mükafatını fazlasıyla versin hepimize 😔
Derennn700 aysegull01 ay inşallah kuzum benimde öyle olur görürüm pozitifi bir haftam var daha ama o kadar hayal kırıklıklarım var ki ümitlenmek istemiyorum 😔
efgoksen Derennn700 evet insanın içi sızlıyor bebek görünce o kadar haklısın ki🥲 Rabbim kucagımızı boş bırakmasın🙏🏻
aysegull01 Derennn700 ay inşallah pozitif görürsünüz ben her dakika bakardım adet mi oldum diye o kadar şiddetli ağrıydı benim inşallah sizinde yerleşme ağrısıdır 🤲
Derennn700 -Papatya33 inşallah pozitifi görürsün canım kaset test hemen çıkarmıyor kuzum erken gebelik daha doğru sonuç verir