minikmucizem20 eylul031989 kaç haftalık ki ? Evde yemeği falan kim yapıyor ? Ay ben sürekli acıkıp mutafağa gidip yemek yapıyorum az önce de çömelip kalkmakta zorlandım karnım şişmiş zorlanıyorum benim bebeğimde ultrasonda 2840 tı
eylul031989 minikmucizem20 eylul031989 Haftada şu anda. Evde herşeyi yapıyordum bu aya kadar. Aslında eşim yapar ama ben biraz fazla tez canlıyım. Yatamıyorum çok. Ama bu hafta biraz kritikmiş.
Tahamm Bnde 35 haftalığım regl ağrılarım oluyo ama normalmiş sonuçta doğuma az kaldı yalancı sancılar olablr
Busrademirci71 Kızlar bnmde öyle sancılarım vardı geldim beni bugün alicaklar dua edin neolur daha 36+1 deyiz
minikmucizem20 Busrademirci71 sancım benim o gün vardı bugün yok ama bebek haraket ediyordu sizin haraket ediyor mu acaba bebeğiniz
minikmucizem20 Busrademirci71 Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun İnşAllah bebek nasıl sağlığı falan peki şuan emiyor mu sizin ağrılarınız nasıl özelde mi oldunuz ? Nst de mi sancınız çıktı nasıl oldu doğum kaçıncı haftada doğum oldu küvöze girdimi
Busrademirci71 minikmucizem20 çok teşekkür ederim canım 36+1 de oldu çok şükür girmedi kuveze çünkü iki kere ciğer gelistirici vurdular iki gün hastanede yattım sancım sürekli takip edildi sancım çoğaldığı için acil sezaryena alındım ağrım çok fazla canım evet çok şükür emiyo bebegim