Geçen hafta pazar günü akşam saat 6 da lavaboya gittim ve hafif kanamam olmuştu ve hafif bi bel ağrısı vardı neyse eşimle alışverişe gitmek için dışarı çıktım alişveriş yaparken ağrılarım çoğaldı eve geldik yemek falan yedikten sonra sancılar kendini hisseder dereceye gelmişti saat 9 kadar evde sancımı çektim asla dayanılmayacak acı değildi gelip gelip gidiyordu ve ilçede oturduğumuz için hastaneye gittik geç kalmılayalıö diye Altan muayene ettiler 5 santim açılmam vardı ambulansla beni şehir hastanesine yolladılar yol bir saat 10 dakka sürüyor ben gayet rahat bi şekilde uzandım salavat falan çekerek gittim yolu hastaneye ulaşınca hemen Altan muayene ettiler açılmam yandı direk çatala aldılar ve ıkınma hiissi gelince okunmamı söylediler ebeler çok iyiydi bu arada çok ilgililerdi. Hastaneye gittim saat 10 buçuktu benim doğumhameye gidip hazırlanmam dahil 10;55 de bebeğim kucagımdaydı çok güzel bir doğumdu su gibi geldi geçti bu arada bebeğim 38 haftalık 4200 gram doğdu kesi atmadılar ama biraz yırtılma oldu herkese su gibi doğumlar diliyorum benimde doğum hikayem bu şekildeydi umarım sizede moral olur 🌸