Pinarkorkmazer Hatice-1233 benim ilk bebeğim vefat etti ama doğsaydı da yetişirdim keşke yanımda olsaydı❤️ abla kardeş oynarlardı diyorum bazen insan sağ salim olsunlar da önemli değil diyor 🙂
Bbuusra Merymmm11 10 buçuk aylık kızım var. 6 aylık hamileyim. İsteyerek oldu. Beraber büyüsünler istedim. Yalnız bakacağım annem kvdem farklı şehirlerde bazıları bunsuz çocuk büyütülmez olarak görüyor ama bence yanlış. Belirtmek istedim.
Serpilinumudu Aysnr60 maşallah inşallah yaş farkı az olduğu için zorluk çekmeyiz çok beraber büyürler 🙂
Merymmm11 Mikoosu ayy çok güzel 🥰 tedavi ile hamilelik olunca o zorlu yollarından geçince insan anlıyor 🥰
teacherandmom_ Oğlum 10 aylıkken kızıma hamile kalmışım. Kızım da 10 aylıkken oğluma hamile kalmışım😂 Şu an 3. ye hamileyim 20+2 haftalığız ☺️ Benim de sezeryan hepsi
babygst Burda ne çok benim gibi olan varmış insan gördükçe kendini yalnız hissetmiyor keşke wp grubu kursak 🤣
Ebrueren Melissayda ay benimde oğlum 1 yaşına girmeden 1 hafta önce ben hamile oldugumu öğrendim şuan oğlum 14 aylık 15+1 de hamileyim 😂
Ebrueren Merymmm11 oğlumun 1 yaş doğum gününe 1 hafta kala hamile oldugumu öğrendim şuan oğlum 14 aylık ve ben 15+1 hamileyim 😂
Merymmm11 Ebrueren planlı bir gebelik miydi ? Bence bütün zorluklara rağmen çok güzel. Arka arkaya büyüyecekler ikiz gibi 🥰