yeni_anne2 Alpmom__ sonuncusunu söylemek zorunda degilsinn ama kimsenin bilmediği bir tane olması lazımmış
Leylaaa_46 yeni_anne2 biz koyduk diğer ismini kimse bilmiyor diğer kızımda öyle koyduk . büyü muska vs etki etmesin diye
yeni_anne2 Bhrdnz sorduğum herkes biliyor ve koyduk dedi hatta görümcem ikincisini istersen kurandan koy dedi söylemek kulanmak zorunluluğu yok sadece koyuluyor ve kimse bilmiyor o kadar
yeni_anne2 Bhrdnz bir bilgim yok 😊ama zararı oldugunu düşünmüyorum sonuçta sadece koyuluyor kulanıllmıyor
TKumsall yeni_anne2 aslında göbek adı olarak geçer ve normalde göbek adının kimseye soylenmemesi gerekir ama bizim zamanimizda bilinmediği için koyulan göbek isimlerini herkes herkese söyledi öylesine bile olsa insanın içine kurt düşüyor ve bir zararı da yok bize eşim okudu sen içinde tutamaz söylersin dedi söylemedi bana😂 kızımda da ben okuycam inşallah Allah nasip ederse
yeni_anne2 TKumsall şuan eşimin söylemesinden dolayı acaba oda mı bilmese diyorum 😂😂 bakıcaz artık ağzından kaçırıp yayabillme potansiyeli mevcut cünkü kendisinin
iremd-1798 yeni_anne2 bende koydum canımm benim babam kulağına okudu annem babam ben haricinde kimse de bilmez. Kur an da geçen bir isim ekledim bende.
huysuz__ yeni_anne2 büyü vs. etki etmesin diye bu söylenir ama böyle bir şeyin geçerliliği yok, o yüzden ben çocuklarıma tek isim koydum, yine de kimsenin bilmemesini istiyorsanız 2. İsim koyarsınız tabi 😊
ikibaloglanannesi Bnguuu_102 Tek kişinin bilmesi gerek. İkinciye hamileyim ona da aynı şekil yapacağız. Bilmeme gerek yok zaten kimlikteki adını ben koydum kimlik daha önemli (:
Bnguuu_102 ikibaloglanannesi ben hem anne hem baba bildiği diye biliyordum ama insan merak eder yani ne bilim☺