Busrademirci71 Kızlar 36 haftaligim ve surekli bir yerlerim agriyo şimdi bı kaç gündür omzundan kafama vuran bı ağrı var nerem agrisa korkuyorum artık böyle birşey yaşayan varmı yoksa sadece benmi yasiyorum
BerivanLina Busrademirci71 35+3 ten slm 🤗 benmde bu gebeligim kotu geciyor bgn bile kustum noluyor ya dedim bi an 😂 gececek insallah bu acilarda
sacmalamakizim Busrademirci71 Bu aynı ben gerçekten, sürekli bir yerlerim ağrıyor ve bu duruma aşırı sinir oluyorum, 1 haftadır sol omuz boyun ve beyin ağrısı yaşadım, şimdi de diş ağrısı reflü yaşıyorum, 1 hafta iyiysem 2 hafta kötüyüm. 🤷🏻♀️
Busrademirci71 BerivanLina ayy insaAllah ya ikinci gebeliğim ama oğlumda hiç böyle şeyler yaşamadım bu kız bni mahvetti şimdide omzumdan başıma vuran ağrı var çok rahatsız edici korkuyorum
BerivanLina Busrademirci71 benmde 3. Gebelik ama sanki ilk gibi 😂 bizim de kiz 😂 ya acile git yada parol at
Busrademirci71 BerivanLina valla canım simdide bebekte çok hareketlilik ve sık kasılma olmaya başladı neden acaba
Busrademirci71 sacmalamakizim ben doğurdum 36+1 de ve ikinci sezaryan kolay demişlerdi ama bn boyle birşey görmedim böyle acı ağrı görmedim
BerivanLina Busrademirci71 ayyy gercekten mi 🥰🥰 cok sevindim nasilsn bebis nasil 😍 Allah bagislasin🤩💙💙