Sema_nur60 Serifeknc sağlığı yerinde olsun öne li değil o kuzum sen muz kaşar kefir tüket bol bol sıkma canını
Serifeknc Sema_nur60 yani kilosuna takılmıyorm bende sağlığı yerindedir de inşallah karın gelişimi 2 hafta geride deyince korkuttu bir ara toparladı sonra yine istahsizim çok o dönem şuan zorla da olsa mutlaka yiyorum
Sema_nur60 Serifeknc bende korkuyodum doktorum tatlı birşeyler ye. Soluna yat 1 saat içinde 5 tekme hissediyorsan korkma dedi. Atmazsa gel bakalım dedi o şekilde rahatlıyorum ben sende takip et
Sema_nur60 Sara_bebek canım ilk zamanlarda sanmıyorum birşey olacağını ama ilerleyen haftalarda. Bebiş büyüdükçe baskı yapar kucağına aldığında da erken doğumu tetikleyebilir temkinli davran
Sara_bebek Sema_nur60 zaten bende de ağri aci falan bişey yok cok şukur ama ilerleyen haftalarda haklisiniz erken dogumu tetikleyebilir ama kizimada kiyamiyorum anne yureyi işte 🫠
mco Sema_nur60 o bölgeyi uyardıkları için gelmiş olabilir sen takipte kal suyun veya kanaman olursa tekrar Dr a gidersin korkma neyse ki haftan çok erken değil doğumda olsa bi sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle
Sema_nur60 mco aynen canım tahrişten dolayı olmuş kesildi sabahı bulmadan şükür dikiş olması korkutuyor doğum başlarsa dikiş patlar vs gibi durumlae korkutuyor
mco Sema_nur60 Sen yüreğini ferah tut olabildiğince dinlenmeye çalış 2 hafta daha sık dişini gerisi Allahın izniyle kolay geçer
Bddddd Sema_nur60 canım benim de dikiş alinacak 37 de korkuyorum nasıl aldı uyuşturmadan mi çok sürdü mu canın yandı mi