Tugcebsky evet özellikle sizin haftalarınızda çok yaşadım bu yüzden kontrole de gitmiştim hatta ve ultrasonda ne görelim sol taraftaki bebişim oldukça aşağı inmiş ayağıyla tam dikiş üzerini tepikliyordu biz buna canlı canlı ultrasonda şahit olduk Selçuk beyle🥹 makat geliş olduklarında ayaklarını çok hissediyoruz aşağıda o yüzden ama baş aşağı pozisyona döndüklerinde çok minimuma iniyor içinizi ferah tutun zaten sürekli dönüyorlar her zaman olmuyor o his. Bana daha fazla yatmamı ve kalça altını yüksekte tutmamı söylemişti o dönem baskıyı minimuma indirmek için. Son 1-2 haftadır da aksine bebekleri çok yukarda hissediyorum resmen göğüs kafesim açıyor bazen ve hareketleri o kadar belirginleşti ki neresini dayıyor anlayabiliyorum🙈 Bende 19+4te rahim boyu 10 mm düştüğü için acil serklaja alındım hunileşme mevcut hala en son 2 hafta önce gittim kontrole ve dikişlerim epey zarar görmüş durumdaydı baskı ve ağırlık arttığından artık deforme oluyor sanırım. 30 haftalık olucaz insallah sizinde haftanız oldukça ilerlemiş maşallah..🌸