Deryakz Merhaba kızlar en son adet tarihimin son bittiği gün itibari ile bugüne kadar tam 31 gün geçti ama hala regl olmadım bir kaç gün önce test yaptım sonuç negatif hala regl olmadım sizce gebelik varmıdır her hangi bir ağrı sancı hiç birşey yok
minikkusum33 Deryakz yarin saglik ocaginda kan testi verin belki gec dönlenme olmus olabilir her hamilelokte sanci agri olacak diye birsey yok bende olmuyor agri mesela
Cglayamn Deryakz aynı durumu ben de yaşadım 35.gunde oldum ben de cnm ama tabi belli olmaz varsa bi beklentin bi kaç gün daha geçsin erken gebelik testi yaparsın olmadı
Cglayamn Deryakz bu arada b n de ilk defa hiç bi adet belirtisini yaşamadan adet oldum bu ay cok ilginçti :)
Deryakz Melekleriminanesiyim2 yok kan vermedim kendim test yaptım evde ama negatif bu aralar uyku halsizlik ara sıra bulantı ve yaklaşık 1 hafta önce 2 3 gün kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı oldu ama geçti şuan bişey yok
Deryakz Cglayamn yaklaşık bir hafta önce falan kasıklarımda ağrı oldu iki gün falan şuan yok iki üç gün önce test yaptım negatif ti sonuç uyku halsizlik ve ara sıra sabahları bulantım oluyo gecikmede oldu
Cglayamn Deryakz söylediklerinin hepsini yasadım ben de ama bulantı hariç ,, bi kaç gün daha geçsin erken gebelik testinden yaparsın olmadı varsa bişey çıkar sanırım her halukarda
Deryakz Cglayamn 39 uncu döngü günüm 12 gün geciktim halada regl olmadım 2 gün önce yani 10 günlük bir gecikmede test yaptım negatif hala bekliyorum
Esra_1609 Benimde son adet tarihinden bugüne 32. Gün 4 günlük gecikmem var test yaptım bugün negatif, ara ara hafif sancılar ve gögüslerimde acıma vardır bugün onlar da yok, hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Dlkkdr6431 Bende yaşadım ama 2 ay boyunca adet olmadım doktoru aradım adetini bekle dedi hiç bir şekilde yanına çağırıp kontrol etmedi 2 ay sonra adet oldum 🤷♀️ normal dedi geçti 🤦♀️ yurtdişinda ki doktorlar için her şey normal 😃
Cglayamn Deryakz baya gecikmiş Deryakz baya da olmus ya ilginç yani bazenn testlerde yanıltıcı olabiliyomus ama olmadı bi doktoruna görün
Deryakz 9 gün gecikmem var test yapıyorum negatif sabahları ara sıra bulantım oluyor kasıklarımda ağrı var regl olcakmisim gibi ama olmadım hala iki gündür ishal başladı bu sabah gittim kan verdim cumaya sonuç belli olucak inşallah sizce varmıdır bu kadar belirti var hamileymisim gibi hissediyorum ama yinede çok kaptırmak istemiyorum kendimi sizce varmıdır