Fadiiiik SuleSuleDeniz oğlum olursa rahmetli kayınpederimin ismi (VEDAT) kız olursa ben (AYLA yada ESILA istiyorum ama yeterki sağlıkları Yerinde olsunda o bana yeter🙏🥰
Bsrakaplan sdkln evet canim bizimkide heo oglum diye seviyordu istedigi oldu tecrubeye sabit yani hissediyorlar 😁
Deletedmom00251 Bsrakaplan inşallah bakalım sağlıklı olsun da öncelikle kızda olursa süper olur biz 4 kız kardeşiz anlamda kardeşimde evli ikisinin de erkek çocukları oldu inşallah ben anneme çekmişimdir😂😂😂
NrdnBalaban Benim bebeğinde yeni bilmiyoruz ama ben rüyamda yeşil badem yedimizi gördüm daha günümün geçmesinede vardı. Anlamına baktık eşimle bu rüyayı gören kadının erkek çocuğu olur diyordu eşimde hamilemisin yoksa demişti bende bilmiyorum ki daha günüme var demiştim. Bilmiyorum o rüyanın etkisi ile erkek ismi düşündük Alparslan kız olursada Alya Meryem olacak nasipse
petitehatunn SuleSuleDeniz Anonim doğucak benim çocuğum 😞 Hiçbir ismi konduramıyorum. Cinsiyet belli olsun diye bekliyorum şimdilik
SuleSuleDeniz petitehatunn yanii daha erkenmiş cinsiyetten sonra daha kolay olur karar wermesi üzülme ☺️
Bsrakaplan Deletedmom00251 insallah kuzu ama cinsiyeti erkek belirliyor 🙈 yani kocana güven ehehehe 😁
SuleSuleDeniz Septik34 Ewet ilk bebeğimiz olacak o yüzden kim ne dese ne tahmin etse çok mutlu oluyorum 😄😄 ama benim de hissetiğim bi kız ewlat kızım olucak diyorum kendime ☺️
NrdnBalaban SuleSuleDeniz inşallah 2 kızım var biri 18 biri 16 istemiyordum başka kızlarım ve ben diyordum ama kızlar çok istediler bende kıramadım eşimde dünden razıydı zaten😊😊