anonimhamis ben normal doğumdan çok korkuyordum sezaryen olacaktım ve sezaryen tarihinden önce suyum geldi. Hastaneye gittiğimde tir tir titriyordum korkudan o derece canım tatlı. Sezaryen oldum hiç korktugum gibi ağrılarım olmadı. Adet ağrısı mı daha zor sezaryen mi bence adet ağrısı ( şiddetli olan ağrı). İlk yanma hissettim o biraz zordu, sonra lavaboya giderken bi yanma oldu sonda çıktıktan sonra. Sonda hiç hissetmedim takarken de çıkarırken de. Karın sıvazlama kısmı biraz daha acılı o da yani garip bi ağrı. Sanki karın kısmınızdan hamlamışsınız da oraya bastırıyor gibi bir ağrı zaten 1 kere ve kısa süreli bir şey. Ve ilk yürüyüş biraz dik durmakta sorun yaşadım ama 10dk içinde normal dik duruşla yürüdüm. Hiç pişman değilim sezaryen olduğuma 2 aya yaklaştım doğum yapalı. Evet ağrılar uzun sürüyor ama hafif bi ağrı. Ben 2.gün gayet her işimi yapacak haldeydim ve bebeğimle sadece kendim ilgilendim. Yataktan kalkarken falan çok gerdirmeyin kendinizi kırkınız çıkana kadar. Ben çok dikkat etmedim ve iç dikişlerimde yanma oldu sra sıra. Uzun yazdım çok çünkü kendi korkularım çok fazlaydı, bir miktar rahatlatır belki sizi🌸