Aseka Ben de 23 olmak üzereyim hala zaman yavaş akıyor bu ayın sonunda alışverişe başlayacağız ondan sonra hızlı geçer diye düşünüyorum ve istiyorum 😁 sanki hep hamileymişim gibi hissediyorum
xJade Brgmde 34 oldum ama birde bana sor sanki 2 senedir hamileyim. Keşke insanlar 3 ayda doğursaydı. 😀🤦🏻♂️
zeynpppyllmmzz 31+6 oldum ama sanki yıllardır hamileymişim gibi kalan zaman su gibi akıp geçsin istiyorum
Minnaksever Brgmde asıl son 3 ay hiç geçmiyor 😁 25e kadar hızlıca geldim sanki 25te tıkandı bakıyorum bakıyorum daha 27 olmuş 🥹
MorKelebek54 Brgmde valla bacim aci ama gercegi soyliyim sana😂 30. Haftadan sonra hic gecmiuo. Ben 30. Haftama kadar ne kadar hizli gelmisim diuodum. 30. Haftadan sonra sanki zaman durmuş gibiydi🤦🏻♀️ cok sukur rabbime oyle boyle zaman gecti oglum dogdu 6 aylik oldu bile☺️🌸🥹
Asmklc Brgmde 30 olana kadar böyle dusundum 30 oldum sonra 35 olsam cabuk geçer dedim 35 oldum suan 38 im😂😂 bi sekilde geçiyor
Derya-elisa Brgmde 36 × 3 deyim zaman geçmiyor uyku yok ayaklarım çok ağrıyor artık taşıyamıyorum 3 gündür iki saattilik uykuylayım bir an önce gelse rahatlasam artık dayanamıyorum