Esma006 Bir Kasım’da beta 2.30 çıktı adetim 4.gun gecikti iki kere test yaptım pozitif iki gün üst üste ve ilk idrarla sizce bir gafta da Beta yukselirmi
hyena Esma006 benim yükselmişti ayın 16 verdim 1.20 çıkmıştı 22 de test yaptım pozitifti kan verdim 53 çıktı
Esma006 ayssss1 valla regl ikinci gün gecikmesinde yaptım sabah kalkar kalmaz bir de üçüncü günü yani dün sabah yaptım pozitif çıktı tekrarlamadim
ayssss1 Esma006 şöyle canım herkes hamileliğini binlerle öğrenmiyor benim regli günü değerim 6yı mesela bence tekrarlamalısınız nasıl artıyor artıyor mı görürsünüz 2 tamam hamilelik değil ama belli de olmaz bu forumda çok okudum 2 gibi değerlerin arttığını
Esma006 ayssss1 inşallah yarın güzel sonuçlar alırım adet düzensizliğim vs yok günü gününe olurum iki aylık evliyim bekarken de evliyken de bozulmadı adet düzenim dualarınızı esirgemeyin inşallah yüksek çıkar
hyena Esma006 hayırlısı olsun inşallah korunmasız ilişkiden 16/17 gün olduğunda öğrenmiştim yani bende kimyasal olarak geçirdim onu şimdi yeniden deniyoruz bakalım
Birbebekikiyetiskin Esma006 tekrar dan kan verip betaniza baktırın ben adetim 3 gün gecikmeki ile 60 larda öğrendim inşallah yükselmiştir 💙