eylul031989 Merhabalar, 37 haftalık hamileyim. Bugün leğen kemiğim, kasıklarımda ve belimde ağrı var. Her ağrıda doğum mu başlıyor diye korkuyorum. Bu durum normal mi?
Mercimeeekk eylul031989 bende 37+5 haftalık hamileyim ama ara ara gelip giden sancılarım oluyor tabi. Cuma günü doğumum olucak, bence sancı olması artık çok normal çünkü doğum yaklaşıyor 🧸
eylul031989 Mercimeeekk Sağlıcakla gelsin inşallah. Doktor bana da 39+1 için 25 kasıma gün verdi ama bebiş her an gelebilir diye hop oturup hop kalkıyoruz.
eylul031989 Mercimeeekk İyi günler bugün doktora gittim. Daha erken gelebilir dedi. Ondan dolayı 9 gün boyunca yat dedi.
Halimegamze 36+5 deyiz bizde. 39. Haftada alırız dedi doktorum ama iki gündür bende bel ağrısı yaşıyorum. Korkuyorum erken gelecek diye. Bakalım yarın kontrolümüz var ne diyecek doktorumuz. Bazen bel ağrısı da doğum habercisi olabilir diyorlar. Artık yatmak bile zorlaşmaya başladı
eylul031989 Halimegamze Benim de ara ara giren kasık ağrım vardı. Sezeryan dikişine dayanmış dedi. 25 kasıma planlamıştı. 20 kasıma doğum tarihi verdi. Sürekli istirahat et dedi.