Bhrdnz prensannesii_ bu değil ama ben karacadan başka almıştım kaç kere tamire gitti karacadan aldığım hiçbir şeyden memnun kalmadım
Minnaksever prensannesii_ ben bunun filtre kahve çay da yapanini kullanıyorum çok memnunum kahvesi lezzetli oluyor bence
Iremsvn prensannesii_ ben çeyizime almıştım kullandım köpüksüz acı kahve yapıyordu hiç sevmeyerek bir süre kullandıktan sonra bozuldu zaten serviste asla ilgilenmedi gittim korkmaz aldım
Tazeanne123456 prensannesii_ arkadaşım annesine almıştı hiç güzel yapmıyor resmen kahveyi yakıyor köpüksüz oluyor diyordu bence arzum okka ya da Arçelik telve alın
prensannesii_ Iremsvn philips in de aynı fiyat olanı var o nasil acaba ya şans işi valla simdi alsam köpüksüz yaparsa boşuna almış olurum diye tereddüt ediyrm
Donaldvetomris prensannesii_ karacanın türk kahvesi makinesinden hiç memnun kalamadım ama philipss bu 20 çeşit kahve yapan makinesini aldım ondan gerçekten memnunum evet fiyatlı ama hakediyor 🌸
TugceOrak prensannesii_ 3 senelik evliyim çok memnunum. Ev hediyesi olarak gelmişti ben bu makineye kadar cezveden vazgeçmeyi düşünmemiştim kahve tiryakisi olarak 😀 Gerçekten çok güzel köpük yapıyor tadı da çok lezzetli oluyor tavsiye ederim