Nesli17 ben bir genetik problemli bebegimi 23 haftalikken dogum yaparak kaybettim trisomy 18 di bebegim daha sonrasinda sehir hastanesine esim ve ben genetik test verdik kan veriyorsunuz 1 bucuk 2 ay sonra sonuc cikti temizdi herhangi bir genetik sorunumuz cikmadi 6 ay sonra tekrar hamile kaldim 8 haftalik kalbi durdu bebegimin kurtaj oldum sonrasinda kan pihtilasma testi verdim guatr tiroid testleri de verdim yine herhangi birsey cikmadi sadece kan pihtilasmaya yatkinligin var dediler kurtajdan 1 ay sonra tekrar hamile kaldim keseyi gorunce onlem amacli kan sulandirici igneye basladik 12. Haftaya kadar igneleri kullandim ve 8. Haftaya kadar progestan fitil kullandim. 12. Haftadan sonra ecopirin kullanmaya basladim hala da kullaniyorum 33. Haftadayiz cok sukur hersey yolunda dogum icin hafta sayar hale geldik testlerinizi yaptirin sonuclarina gore doktorunuz sizi yonlendirir benim yaptirdigim testlerin hepsini yaptirmanizi oneririm ben perinatolog takipliyim suan kayiplarim oldugu icin riskli gebelige gidiyorum insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikla bebeklerimizi kucagimiza alalim