Fatmadali 0208 hiç alakası yok inanma öyle şeylere :) ben sağlık açısından doktoruma sordum 16 haftalıkken iyi pişmişse yiyebilirsin demişti
myangelson 0208 batıl inanç. Ayrıca yiyince değil dokunup yıkamadan vücudunuza sürünce olur diyorlar. O da batıl inanç bana göre. Ama hamilelikte sakatat yasak. Doktora danışmadan yemeyin bazı doktorlar tamamen yasak koyuyor benim ilk hamileliğimde tamamen yasaktı mesela.
Merve034 0208 benim annem denemiş bana hamileyken, ciğer yiyince değil çiğ ciğere dokunup kendine dokununca oluyor. Sağ ayak bileğine ve göğüs üzerine sürmüş aynı yerlerinde şuanda kırmızısı lekelerim var 😂😂 o yüzden ciğerin yakınından bile geçmiyorum🥲😂😂
NNanelimonn Fazla A vitamini olduğu için ciğer yemek yasaktı bana ama dokununca da leke kalır demişlerdi inanmamıştım kurban bayramında ciğer doğramıştım şu an kızımın yüzünde ensesinde ve belinde doğum lekesi var bence dokunmayın da yemeyin de 😅🤭
melossss2906 Batıl inanç diyorlar ama şöyle de bi gerçek var Annem yemiş ve sol ayak bileğine dokunmuş doğum lekem var😂