Mavis61 Kızlar adete 5 gün var 1 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum sizce iğnenin etkisi geçmiş midir bakar mısınız sanki silik çizgi var gibi geldi adet öncesi göğüslerim sızlardı hep bu ay olmadı öyle bişey ve bel ağrım var sadece belirti olabilir mi
Mlkeee_mlkee Mavis61 Catlatma ignesinin içinde beta hormonu var. Catlatma iğnesi vurulduğunda 12 gün sonraya kadar etkisi geçmiyor. Yani gebelik testi yaparsanız pozitif çıkma nedeni catlatma iğnesi olur
Neyla Hafif bi gölge var canim ikinci cizgi belli oluyor az çok adet günü veya adetten iki gün sonra tekrar yap pozitif cikabilir inşallah 🥰
Mlkeee_mlkee Mavis61 canım bende 2 kasımda oldum iğne daha 10 olmuş iğne olalı sana iğne etkisi olabilir inşallah değildir de hamilesindir
Mlkeee_mlkee aysegull01 iğneden 11 sonra yani canım peki 23 ünde pozitif görünce ne zaman kan verdin betan kaç çıktı
Mavis61 Mlkeee_mlkee belirtilerim farklı geldi adet öncesi belirtilerimi yaşamadım şüphelendim belki etkisi geçmiştir ipnenin yinede bi kaç gün sonra tekrarlarım
Mavis61 aysegull01 bu ay belirtiler farklı geldi bana o yüzden bende olabilir diye düşündüm iğnenin etkisi geçmiştir o zaman
aysegull01 Mavis61 benim iğne olduğum günle bir 8. Gün yoktu çizgi 9. Gün silik vardı 10. Gün daha belliydi belim çok ağrımıstı bide çok fazla adet sancısı çektim