Anonimim Kızlar 5 haftalık hamileyim kese henüz görünmedi midem çok bulanıyo normal mi? Erken diyolar. Doktor salı günü çağırdı keseye bakmak için eğer yoksa dış gebeliktir dedi
-Cansu- Anonimim Tam bir bilgim yok ama 7 haftaya kadar kalp atışı için bekleniyor diye biliyorum hatta 8 haftayı bekleyen doktor gördüm
Bseldatgain Anonimim bugün 5+4 üm kuzum. Keseyi karından göremedi p yüzden alttan muayene yaptı ve gördü 🥹🩷 haftaya salı tekrar çağırdı ama sanki iki tane kese var gibi geliyor bana nedense
gunesveguney Anonimim ben son adete göre 6+1 de gittim sadece keseyi gördü alttan görebildi, 5 hafta ile uyumlu dedi geç döllenme olmuş belki şeninde öyledir canım
melissannesi Anonimim göründe bilir görünmeye de bilir daha çok erken olduğu için henüz kesen çok küçükse tam net belli olmaz oluşuyordur
EbSa Benimde bulantilarim 5.ci haftada basladi doktor randevum 6.ci haftadaydi zaten gidincede kese gözüktü kalp atışı da elhamdulillah stres yapmayın aşırı bulantı varsa doktora söyleyin şuan bende prilam kullanıyorum bi nevi yaşıyacak duruma geldim 🥲
gezentianne Bseldatgain gebeliğin ilk haftalarında çoğu kişide adet görmemekten kist oluşup sonra kayboladabiliyor
Anonimim Bseldatgain yaa hayırlı olsun bende bugün gittim benimkinide gördü. Bende 5+4 üm. Çok şükür alttan bakmaya gerek kalmadı. Bir haftaya kalp atışını duyarsın dedi ama ben iki hafta beklemeyi düşünüyorum.Allah sağ salim kalp atışlarını da duymamızı ve sonrasında hem annenin hem bebeğin sağlıklı olduğu bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin.
gozdem06 Bseldatgain merhaba beta hcg niz kacti bende 5 haftaligim göbeğinden baktı haftaya görünür dedi
Bseldatgain Anonimim amin canım inşallah cümlemizin ben de inşallah haftaya duyarım karından göremedik biz işte
Anonimim gozdem06 benim dün sabah 4536 ydı bu akşam gittim 6000 civarı olmuştur diye düşünüyorum. Doktorum 6000 olunca rahat görünür demişti
Anonimim gozdem06 beta değeri herkesde farklı oluyo bende benim haftamda 10.000 olanları duyunca telaş yapmıştım. Sen sadece doktorunu baz al. Doktorun iyi diyosa iyidir