Asyarslan60 Zarifokur evet bencede tam c kadar koyu değil,ama diğer gün baya silikleşti Aldığım sayfa pik dedi diğer test düzenime bakarak O kadar kafam karıştı ki
Innerglow Asyarslan60 canım dün sabah ki pik senin zaten bugün de çaylamış dün değerlendirmediysen bugün değerlendir kesin
Asyarslan60 Innerglow pazar sabah değerlendirdim ,bu akşam değerlendiricem Sizin testlerinize baktım pik olduğu günden 14 gün sonra regl oldunuz mu Aldığım sayfa pik dedi herkesin pik koyuluğu farklı mı acaba onu merak ediyorum,benim testimde sizinki gibi çünkü
Innerglow Asyarslan60 herkesin pik koyuluğu farklı canım işte su dan hormon dan herkesin farklı ben yumurtlamadan tam 14 gün sonra regli oldum canım bence seninkiler de pik olmuş çatlamışta değerlendir çatlama çok önemli bide çarlamadan sonra yı da değerlendir bir gün boş geçip değerlendir
Kkardelenn1 Asyarslan60 benim silikleşti düne göre aldığım yer bugün ve yarını değerlendir mutlaka dedi canım seni etiketleleywyım teste
Zarifokur Asyarslan60 o koyu günleri umarım değerlendirmişsindir. Bak ben kendim için konuşuyorum sabah diyelim koyulaştı . Akşam tekrar yapıyorum koyulaşıyor tam . Sabah yine koyu oluyor . Fakat akşam silik oluyor 😊 bir gün yumurta durduğu için .
Asyarslan60 Innerglow ay içimi rahatlatınız vallahi çoğu kişi pik değil dedi ama inşallah değerlendirirm sizin de hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Innerglow Asyarslan60 vende güzel haberlerini bekliyorum tatlım benim stres fazla o yüzden olmuyor ama oluyor dicem kafamı yormıcam sende öyle yap pik olmasa neden silikleşsin ki bana da pik değil yarın dediler ertesi gün silikti yani o yüzden sen değerlendirmeye bak çatlama olunca da değerlendir
Asyarslan60 Innerglow ayyy evet inşallah değerlendiricem bugün tekrardan,yapmayı bıraktım artık inanılmaz stres yapıyor ovulasyon testi insanı
Zarifokur Asyarslan60 sakin takma olur inşallah önemli olan çatlamadan önce spermin yumurtalıklarla buluşması Rabbim bizi bir kan pırtısından yarattı . İnşallah olacak Allahın izniyle