Innerglow Asyarslan60 canım dün sabah ki pik senin zaten bugün de çaylamış dün değerlendirmediysen bugün değerlendir kesin
Kkardelenn1 Asyarslan60 bence pik olup catlamıs canım senin ki herkeste aynı koyuluk olmuyor dşye biliyorum ne kadar doğru bilmiyorum ama herkesin gebelik testi aynı olmadığı gibi bence Buda yanı olamayabilir
Sevgiiss Asyarslan60 tam pik olmamış gibi canım testlerine yine de devam et belkide çatladı bilemiyorum ki
Asyarslan60 Kkardelenn1 ay evet baya koyulaştı ama anlamadım inşallah pik olmuştur değerlendirdik bakalım aldığım sayfaya da yazdım ne diyecek
Kkardelenn1 Asyarslan60 ben bugünkünü atmıştım ona cevap vermişti hemen tüm yaptıklarını at dedi attım tüm sayfayı daha bakmadı
Kkardelenn1 Asyarslan60 herkeste lh farklı oluyormuş ya belki ondandır veya testle alakalıdır ama sonraki ondan çok silik canım kesin catlama bu
Kkardelenn1 Asyarslan60 ayyy ne tatlı emojiler ya açıkçası dün değerlendirdim ben bugün eşim çok yoğun çalışıyor yarın catlama görürsem yarını mı değerlendirsem 72 saat canlı kalıyormuş sperm 48 saat geçmeden tekrar değerlendirmiş olacağım